Malzemeler :
200 gr.kelebek makarna
150 gr.iç bezelye
100 gr.mısır (konserve)
100gr.dana jambon
150 gr.yağlı yoğurt
1 adet havuç
3 yemek kaşığı mayanoz
3-4 yemek kaşığı ketçap
5 yemek kaşığı portakal suyu
Kırmızı biber
Tuz

Hazırlanışı :
Önceden havuçları soyup küp şeklinde doğrayın.

Makarnaları havuç ve bezelyelerle birlikte tuzlu suda haşlayın. Hepsini beraber süzgeçe boşaltıp, süzün.

Suyunu sözdüğünüz mısırı ilave edip karıştırın.Jambonu ilk önce şeritlere kesin, sonra küp şeklinde doğrayın ve süzgeçteki malzemeye katın.

Yoğurdu mayonez, 3 yemek kaşığı ketçap, portakal suyu ile karıştırıp, tuz, karabiber ve kırmızı biberle tatlandırın. Sosla diğer malzemeyi büyük bir kasede karıştırın ve 10 dakika bekletin.Daha sonra servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 480
favori
like
share
DİDEM Tarih: 30.09.2006 01:56
emeğine sağlık, teşekkürler. :2:
missx Tarih: 30.09.2006 00:40
teşekkürler su perisi..
BoardBeLasi Tarih: 30.09.2006 00:08
Ellerine Saglik
refik Tarih: 28.09.2006 11:24
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık su perısı
unique Tarih: 19.09.2006 09:22
tarif icin tskrler ellerine saglik