Meyir Çorbası

Son güncelleme: 10.02.2007 09:29
  • Malzemeler:
    250 gr. Dövülmüş buğday
    100 gr. Nohut
    10 kg. ayran
    Tuz yeteri kadar

    Yapılışı
    Ayran kazana konur, dövülmüş buğday ve nohut yıkandıktan sonra ayranın içine boşaltılır. Ateşe konur kaynayan çorba sürekli karıştırılır. Belli bir kıvama geldikten sonra ateşten indirilip soğutmaya bırakılır. Servis yapılır.
#16.09.2006 12:19 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler ellerinize sağlık
#19.09.2006 09:12 0 0 0
  • ellere emeklere saglik..
#20.09.2006 08:29 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#29.09.2006 23:04 0 0 0
  • emeğine sağlık, teşekkürler.
#30.09.2006 00:54 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#08.02.2007 12:52 0 0 0
  • sunum için teşekkürler...
#10.02.2007 09:29 0 0 0