Malzemeler:
250 gr. Dövülmüş buğday
100 gr. Nohut
10 kg. ayran
Tuz yeteri kadar

Yapılışı
Ayran kazana konur, dövülmüş buğday ve nohut yıkandıktan sonra ayranın içine boşaltılır. Ateşe konur kaynayan çorba sürekli karıştırılır. Belli bir kıvama geldikten sonra ateşten indirilip soğutmaya bırakılır. Servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 2
Favoriler: 1
İzlenmeler: 645
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 09:29
sunum için teşekkürler...
akin42 Tarih: 08.02.2007 12:52
paylaşım için teşekkürler
DİDEM Tarih: 30.09.2006 00:54
emeğine sağlık, teşekkürler. :2:
BoardBeLasi Tarih: 29.09.2006 23:04
Ellerine Saglik
unique Tarih: 20.09.2006 08:29
ellere emeklere saglik..
refik Tarih: 19.09.2006 09:12
tariflerin için teşekkürler ellerinize sağlık