Ashak

Son güncelleme: 20.10.2006 22:06
  • MALZEMELER
    250 gr un
    1/2 su bardağı zeytinyağı
    1/2 su bardağı ılık su
    tuz
    1 demet kuşkonmaz
    1 adet enginar konservesi
    parmesan rendesi

    HAZIRLANIŞI
    Unun ortasına yağ, tuz ve su konur ve hızla yoğurulur. 30 dakika sıcak bir yerde beklemeye bırakılır. Kuşkonmazlar temizlenip sıcak suda 2 dakika haşlanır. Tavaya biraz zeytinyağı konur, doğranmış kuşkonmazlar ve enginarlar 2-3 dakika kavrulur, tuz ve karabiber eklenir, soğumaya bırakılır. Hamur 3'e ayrılır. Her biri dikdörtgen şeklinde olabildiğince ince açılır.
    Biraz zeytinyağı ile yağlanıp, hazırlanan iç konulur,üzerine parmesan rendesi serpilir, rulo şeklinde katlanır, üzeri tekrar yağlanır. 180 derece sıcak fırında 30-40 dakika pişirilir.
#16.09.2006 12:27 0 0 0
  • eline sağlık
#17.09.2006 22:56 0 0 0
  • tariflerin için teşkkürler ellerinize sağlık su perısı
#19.09.2006 10:30 0 0 0
  • emeğine sağlık teşekkürler.
#19.09.2006 20:52 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#29.09.2006 23:11 0 0 0
  • Ellerine sağlık
#07.10.2006 15:52 0 0 0
  • eline emeine saglik...
#20.10.2006 22:06 0 0 0
  • Ashak Konusuna Benzer Konular
  • Böyle bir şey olamaz.! Hiç alakalı konu bulamadık.
  • Plastik Gıda Ambalajı 20.10.2006 22:06