MALZEMELER
250 gr un
1/2 su bardağı zeytinyağı
1/2 su bardağı ılık su
tuz
1 demet kuşkonmaz
1 adet enginar konservesi
parmesan rendesi

HAZIRLANIŞI
Unun ortasına yağ, tuz ve su konur ve hızla yoğurulur. 30 dakika sıcak bir yerde beklemeye bırakılır. Kuşkonmazlar temizlenip sıcak suda 2 dakika haşlanır. Tavaya biraz zeytinyağı konur, doğranmış kuşkonmazlar ve enginarlar 2-3 dakika kavrulur, tuz ve karabiber eklenir, soğumaya bırakılır. Hamur 3'e ayrılır. Her biri dikdörtgen şeklinde olabildiğince ince açılır.
Biraz zeytinyağı ile yağlanıp, hazırlanan iç konulur,üzerine parmesan rendesi serpilir, rulo şeklinde katlanır, üzeri tekrar yağlanır. 180 derece sıcak fırında 30-40 dakika pişirilir.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 561
favori
like
share
unique Tarih: 20.10.2006 23:06
eline emeine saglik...
enrique Tarih: 07.10.2006 16:52
Ellerine sağlık
BoardBeLasi Tarih: 30.09.2006 00:11
Ellerine Saglik
DİDEM Tarih: 19.09.2006 21:52
emeğine sağlık teşekkürler.
refik Tarih: 19.09.2006 11:30
tariflerin için teşkkürler ellerinize sağlık su perısı
cemre8688 Tarih: 17.09.2006 23:56
eline sağlık