Malzemeler

1 Adet kabak (uzunlamasına ince ince doğranmış)
1 Adet küçük boy soğan (ince kıyılmış)
1 Adet orta boy domates (küp şeklinde doğranmış)
1 Çay kaşığı z.yağı
2 Diş sarmısak
2 Çorba kaşığı su
1 Çorba kaşığı dereotu (ince kıyılmış)
Tuz
Karabiber


Yapılışı :

Teflon tavada yağı ısıtın
Soğan ve sarmısakları pembeleşinceye kadar kavurun
Daha sonra kabak, domates ve suyu ekleyin
Tavanın üzeri kapalı olarak, kısık ateşte kabaklar yumuşayıncaya kadar pişirin
Dereotu ile süsleyerek servis yapın

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 542
favori
like
share
DİDEM Tarih: 23.09.2006 01:42
paylaşım için çok teşekkürler arkadaşım
BoardBeLasi Tarih: 22.09.2006 17:29
Ellerine Saglik
unique Tarih: 21.09.2006 11:58
eline saglik...