Malzemeler:

1 demet roka
2 havuç
50 gr soya filizi
100 gr tavuk göğüs eti
1 çorba kaşığı iri çekilmiş ceviz
1 çorba kaşığı zeytinyağı
1 çorba kaşığı sirke
Tuz, karabiber
Hazırlanışı:
* Tavuk etini tuzlu suda haşlayıp süzün. Soğuyunca küp küp doğrayın. Rokayı temizleyip doğrayın. Havuçları temizleyip jülyen doğrayın.
* Rokayı derin salata kâsesine alın. Tavuk, havuç, soya filizi ve cevizi ilave edip harmanlayın.
* Salatayı servis tabağına alın. Zeytinyağı, sirke, tuz ve karabiberi karıştırıp salatanın üzerine gezdirerek dökün, servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 526
favori
like
share
DİDEM Tarih: 11.10.2006 01:36
Ellerine sağlık , teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 30.09.2006 00:14
Ellerine Saglik
unique Tarih: 21.09.2006 11:40
eline saglik...