Pazılı kuzu kapama

Son güncelleme: 22.09.2006 23:01
  • Malzemeler:

    6 parça kemikli kuzu eti
    4-5 sap taze soğan
    4 pazı yaprağı
    2-3 diş sarımsak
    45 gr tereyağı
    1 su bardağı su
    Tuz
    Hazırlanışı:
    * Tavada tereyağını eritin. Etleri ekleyip çevirerek hafif kızartın ve yayvan bir tencereye alın.

    * Soğanların yeşil saplarını kıyıp tereyağında hafif soteleyin. Pazı yapraklarını iri iri doğrayın. Soğan ve pazıları etlerin üzerine yayın.

    * Sarımsakları soyup ikiye kesin ve etlerin üzerine serpiştirin. Suya bir miktar tuz ekleyip karıştırın ve tepsiye ilave edin. Kapağı kapalı olarak 45 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
#20.09.2006 00:24 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#22.09.2006 16:30 0 0 0
  • ellerine saglik paylasim icin saol
#22.09.2006 23:01 0 0 0