Malzemeler:

6 parça kemikli kuzu eti
4-5 sap taze soğan
4 pazı yaprağı
2-3 diş sarımsak
45 gr tereyağı
1 su bardağı su
Tuz
Hazırlanışı:
* Tavada tereyağını eritin. Etleri ekleyip çevirerek hafif kızartın ve yayvan bir tencereye alın.

* Soğanların yeşil saplarını kıyıp tereyağında hafif soteleyin. Pazı yapraklarını iri iri doğrayın. Soğan ve pazıları etlerin üzerine yayın.

* Sarımsakları soyup ikiye kesin ve etlerin üzerine serpiştirin. Suya bir miktar tuz ekleyip karıştırın ve tepsiye ilave edin. Kapağı kapalı olarak 45 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 501
favori
like
share
DİDEM Tarih: 23.09.2006 00:01
ellerine saglik paylasim icin saol
BoardBeLasi Tarih: 22.09.2006 17:30
Ellerine Saglik