Malzemeler

1 su bardağı yoğurt
250 gr margarin
1 paket kabartma tozu
1 su bardağı ceviz içi
3 su bardağı un
yapılışı

Ceviz dışındaki tüm malzemeleri bir kabın içinde kulak memesi kıvamına gelinceye kadar yoğurun. Sonra hamurdan bir tutam alarak oklava ile açın. İçine dövülmüş ceviz koyup bohça şeklinde uçlarını birleştirin. Bütün hamuru bu şekilde hazırladıktan sonra kızgın yağda pembeleşinceye kadar kızartın. Sıcak sıcak henüz çıtırlığnı kaybetmeden servis edin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 541
favori
like
share
unique Tarih: 20.10.2006 22:54
citir tarifin icin tskrler....
refik Tarih: 16.10.2006 15:06
tarifleriniz için teşekkürler ellerine sağlık superısı
DİDEM Tarih: 23.09.2006 00:41
teşekkürler emeğine sağlık
BoardBeLasi Tarih: 22.09.2006 17:27
Ellerine Saglik