Firar

Son güncelleme: 13.08.2011 19:13
  • noimage



    Yeni sezonun en iddialı dizisi "FİRAR" yakında Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşmaya başlayacak.

    Yapımcılığını başarılı ve saygın dizilere imza atan Koliba Film'in üstlendiği Firar'ın oyuncu kadrosunda Türk televizyon ve sinema seyircisinin yanından tanıdığı ve sevdiği isimler yer alıyor. Caner Cindoruk, Ece Çeşmioğlu, İsmail Hacıoğlu ve Engin Şenkan Firar'da başrolleri paylaşıyor.

    Çekimleri Mardin'de devam eden dizide onuruyla hayatta kalmak isteyenlerin mücadelesi anlatılıyor. Bir yanda Mardin'in en güçlü ve zengin aşireti Bahtiyanlar diğer yanda aşiretin, ağanın en güvendiği adamı, en sadık kulu Nadir... Bir yanda töreler, intikam ve büyük güç diğer yanda onur, aşk ve büyük haksızlık... Düzen düzendir, söz sözdür, kural kuraldır. Yıllardan beri nesilden nesile devam eden bu düzene ne eksiğiyle ne fazlasıyla ağa da uymak zorundadır onun kulu da. Bu zamana kadar ne bir kul bunun karşısında durmuş ne de bir ağa bunun bozulmasına izin vermiştir. Taa ki.. Gün gelir öyle bir şey olur ki... Haksızlığın ve aldatmanın en büyüğünü yaşar Nadir. Artık ne ağalık kalır onun için, ne kulluk. Ömrünce iman edip bağlandığı tüm gerçekler bir anda alt üst olur. Nadir'in ve ona inanan bir avuç insanın FİRAR'ı başlar…

    Boyun eğmeyen, haksızlığa ve ihanete karşı gelen, onurunu korumaya çalışan insanların hikayesidir Firar.

    Diziyle ilgili seyircilerin en çok merak ettiği şeylerin başında da şüphesiz ki dizinin nerede çekileceği bilgisi geliyor. Firar Dizisi daha önceden Bir Bulut Olsam, Sıla ve Aşk Bir Hayal dizilerinin de çekildiği Mardindeki konakta çekilecek.
#13.08.2011 19:13 0 0 0