Malzemeler ;
2 adet Yufka
500 gr Kadayıf
250 gr Fıstık İçi
ŞERBET MALZEMESİ
2 su bardağı Toz Şeker
2 su bardağı Su
Üzerine tarçın serpip servis y
yapılışı
Yufkaları sekizer parçaya bölün. İki parçayı üstüste yerleştirip, arasına tel kadayıf ve fıstık içi ilave ederek sarma şeklinde sarın.

Sarma Kadayıfları yağlanmış fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 150 derecedeki fırında pişirin.

Ayrı bir kapta su ve şekeri kaynatıp şerbeti hazırlayın. Sıcak sarmalara gezdirerek dökün..

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1453
favori
like
share
unique Tarih: 20.10.2006 22:38
oh oh bayilirim
paylasim icin cok saol...
BoardBeLasi Tarih: 29.09.2006 23:59
Paylasim icin tskler
DİDEM Tarih: 29.09.2006 01:48
tarifleriniz için teşekkürler :2:
refik Tarih: 28.09.2006 11:20
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık su perısı
menekşe çiçeği Tarih: 28.09.2006 08:38
elinize sağlık :8: :3: