Malzemeler:
250 gr. küçük boy domates (veya kiraz domates)
1 çay bardağı lor peyniri
1 çay kaşığı fesleğen
Karabiber, Tuz
5 sap maydanoz

HAZIRLANIŞI :
Domateslerin saplı bölümünü bıçakla keserek çıkartın. Bir çay kaşığıyla içlerini boşaltın.
Domateslerin içini bir süzgeçte kaşıkla bastırarak süzün.
Peynir, fesleğen, tuz, karabiber ve 1 çorba kaşığı domates suyunu bir kapta karıştırın.
Bu karışımı sıkma torbasına veya krema sıkacağına koyun, şekilli bir uçla domateslerin içini doldurun.
Doldurulmuş domatesleri servis tabağına alın, üzerlerini maydanoz yapraklarıyla süsleyerek servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 655
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 17:06
paylasim icin tesekkurler
unique Tarih: 20.10.2006 22:49
tarif icin cok saol...
BoardBeLasi Tarih: 30.09.2006 00:05
Ellerine Saglik
refik Tarih: 28.09.2006 11:40
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 28.09.2006 01:41
Teşekkürler Ellerine Sağlık