Malzemeler:
2 Adet Kabak
½ Çay Bardağı Su
8 Adet Çarliston Biber
8 Adet Taze Kırmızı Biber
4 Adet Domates
300 gr Light Yoğurt
3-4 Diş sarmısak
1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı

HAZIRLANIŞI :
Kabakların kabuklarını kazıyıp halka şeklinde doğrayın ve cam bir kaba yerleştirin. Yarım çay bardağı su ekleyip kabın üzerini folyo ile kapatın. Önceden 230 derecede ısıtılmış fırında 15-20 dakika pişirin.
Biberleri közleyin. Kabuklarını soyup kabuklarla birlikte servis tabağına yerleştirin.
Rendelenmiş domatese biraz tuz serpip 1 çorba kaşığı zeytinyağı ilave ederek suyunu çekinceye kadar pişirin.
Sarmısakları dövüp yoğurda ekleyin.
Sebzelerin üzerine önce sarmısaklı yoğurt döküp domates sosu gezdirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 555
favori
like
share
enrique Tarih: 03.10.2006 08:56
ellerine sağlık
missx Tarih: 30.09.2006 00:41
bende ilk defa duydum bu tarifi ama denemeye değer..sağol su perisi
BoardBeLasi Tarih: 30.09.2006 00:18
Ellerine Saglik
DİDEM Tarih: 28.09.2006 01:01
ellerine sağlık teşekkürler. :2: