Malzemeler:
1 demet kırmızı pancar
200 gr tavuk göğüs et
Yarım su bardağı yıldız şehriye
6 su bardağı etsuyu
Tuz
Hazırlanışı:
* Tavuk etini küp şeklinde doğrayın. Tencereye alıp üzerine suyu ilave edin. Orta ateşte kaynayıncaya kadar pişirin.

* Pancarları soyup küp küp doğrayın. Kaynamakta olan çorbaya ekleyip diri kıvamda pişirin. Yıldız şehriye ve tuzu ilave edin. Pancar ve şehriyeler yumuşayınca ocaktan alın. Çorbayı kâselere paylaştırıp sıcak servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 642
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 09:30
sunum için teşekkürler...
akin42 Tarih: 08.02.2007 12:39
paylaşım için teşekkürler
unique Tarih: 20.10.2006 21:45
eline emeine saglik...
DİDEM Tarih: 30.09.2006 00:54
emeğine sağlık, teşekkürler. :2:
BoardBeLasi Tarih: 29.09.2006 23:04
Ellerine Saglik
refik Tarih: 28.09.2006 10:14
tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık su perısı