Tavuklu pancar çorbası

Son güncelleme: 10.02.2007 09:30
  • Malzemeler:
    1 demet kırmızı pancar
    200 gr tavuk göğüs et
    Yarım su bardağı yıldız şehriye
    6 su bardağı etsuyu
    Tuz
    Hazırlanışı:
    * Tavuk etini küp şeklinde doğrayın. Tencereye alıp üzerine suyu ilave edin. Orta ateşte kaynayıncaya kadar pişirin.

    * Pancarları soyup küp küp doğrayın. Kaynamakta olan çorbaya ekleyip diri kıvamda pişirin. Yıldız şehriye ve tuzu ilave edin. Pancar ve şehriyeler yumuşayınca ocaktan alın. Çorbayı kâselere paylaştırıp sıcak servis yapın.
#27.09.2006 14:51 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler ellerine sağlık su perısı
#28.09.2006 10:14 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#29.09.2006 23:04 0 0 0
  • emeğine sağlık, teşekkürler.
#30.09.2006 00:54 0 0 0
  • eline emeine saglik...
#20.10.2006 21:45 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#08.02.2007 12:39 0 0 0
  • sunum için teşekkürler...
#10.02.2007 09:30 0 0 0