Ayrılan Erkek Nasıl Geri Kazanılır

Son güncelleme: 17.08.2011 03:18

  • erkeği geri kazanmanın yolları - ayrılan erkek nasıl geri döndürülür


    Ayrılıklarda nedense en çok yarayı hep kadınlar alır. Unutmayan ya da unutmak istemeyen, acı çeken, yeni biri ile yeni bir yola bir türlü başlamayan ya da başlamak istemeyen genelde hep kadınlardır. İçinde bir ümit hep tekrar geri başlama isteği ile bekler.
    Ayrıldığınız sevgilinizi geri kazanmak istiyorsanız belki küçük birkaç aşamayı geçmeyi deneyebilirisiniz Öncelikle kafanızdaki sorgulamaları bitirin. Ayrılmanıza neden olan suçluyu bulma çabasından çıkın. Zira geçmişinizi sorgulamak, sürekli bir suçlu arama çabası size bir şey kazandırmadığı gibi giden sevgilinizi de geri döndürmeyecektir.
    Giden sevgiliyi geri döndürmek için elinizde telefon durmadan arayıp, ağlayıp sızlamayın. Bu erkeği sizden daha da uzaklaştıracaktır. Aramadığı zaman mesajlarla durmadan acısını, üzüntünü haykıran güçsüz kadınlardan olmayın. Emin olun hiçbir erkek güçsüz bir kadına saygı duymaz. Hala sevdiğinizi ve dönmesini beklediğinizi bir kere belirtmeniz yeterlidir. Böylece hem gurursuz bir kadın modeli çizmekten kurtulmuş olursunuz hem de erkeği sıkboğaz etmemiş olursunuz.
    noimage

    Giden erkeği geri getirmek için yeni bir sevgili arayışına girip de onu kıskandırma ve geri getirme çabaları sadece filmlerde işe yarar bu yüzden ne kendinizi nede sevdiğiniz erkeği kandırmaya çalışmayın. Onu sevdiğinizi ve geri dönmesiniz beklediğinizi söylediğiniz erkek, sizi 2 gün sonra başkasıyla gördüğünde emin olun koşa koşa size geri dönmez. Tam tersine samimiyetinize inanması gerektiğini düşünür ve dönmemek üzere gider, sizde sahte aşk oyununuzla baş başa kalırsınız.
    Ayrıldığınız sevgilinizi geri döndürmek için hayalet gibi etrafında dolaşmayın. Her yaptığınız birilerinden sorgulayıp durmayın. Bu takip edilme, kontrol edilme hissi erkeği daha da huzursuz edeceğinden, hiç duymak veya görmek istemeyeceğiniz şeylerin sürecinin hızlanmasına sebep olabilir. Ortak arkadaşlarınızla haber yollamayın, sürekli karşısına çıkıp durmayın, kendinizi hatırlatmak için ekstra çabalar ortaya çıkarmayın. www.kadinlarportali.com
    Hiçbir erkek ardından durmadan ağlayan sızlayan, araya arkadaş, eş dost, aile, akraba birileri vasıta kılarak barışmaya çalışan, sevgisinin altında ezilmiş bir kadına saygı duymaz ve dönmez buna emin olun. Dönse de en ufak noktada yeniden gidecektir. Bu sebeple giden sevgiliyi geri getirmenin, şayet geleceği varsa tabi, en kolay yolu ona hala çok sevdiğinizi ve beklediğinizi söyleyip kendi haline bırakmaktır. Varlığınızdan onu mahrum edin ki gitmenin doğru bir karar olup olmadığını anlamasını sağlayın.
#17.08.2011 03:18 0 0 0