Balıklı patates salatası

Son güncelleme: 25.08.2007 16:03
  • Malzemeler:
    4 Adet Patates
    1 Demet Kırmızı Turp
    1 Tatlı Kaşığı Hardal
    1 Adet Yumurta Sarısı
    Tuz - Karabiber
    1 Yemek Kaşığı Kıyılmış Yeşillik
    2 Parça Mezgit Fileto (100'er gr.)

    HAZIRLANIŞI :
    Patatesleri iyice yıkayın, kabukları ile 20 dakika haşlayin, haşlama suyunu atmayın.
    2 çay bardağı haşlama suyunu, hardal, yumurta sarısı, tuz, karabiber ve kıyılmış yeşilliklerle karıştırın.
    Ayıkladığınız patates ve turpları katın. Kızarmış balık ve fileto ile servis yapın. yapın.
#29.09.2006 13:26 0 0 0
  • emeğine sağlık
#29.09.2006 15:05 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#29.09.2006 23:04 0 0 0
  • ooo güzel tarif... eline saglik...
#20.10.2006 21:51 0 0 0
  • eline emegine saglık
#22.10.2006 23:37 0 0 0
  • saolun arakdaşlar
#25.11.2006 13:59 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin! Sagolasin.
#26.11.2006 16:58 0 0 0
  • paylasim icin tesekkurler
#25.08.2007 16:03 0 0 0