Malzemeler:
4 Adet Patates
1 Demet Kırmızı Turp
1 Tatlı Kaşığı Hardal
1 Adet Yumurta Sarısı
Tuz - Karabiber
1 Yemek Kaşığı Kıyılmış Yeşillik
2 Parça Mezgit Fileto (100’er gr.)

HAZIRLANIŞI :
Patatesleri iyice yıkayın, kabukları ile 20 dakika haşlayin, haşlama suyunu atmayın.
2 çay bardağı haşlama suyunu, hardal, yumurta sarısı, tuz, karabiber ve kıyılmış yeşilliklerle karıştırın.
Ayıkladığınız patates ve turpları katın. Kızarmış balık ve fileto ile servis yapın. yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 539
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 17:03
paylasim icin tesekkurler
colaturka Tarih: 26.11.2006 17:58
Ellerin dert görmesin! Sagolasin.
kaan_sy Tarih: 25.11.2006 14:59
saolun arakdaşlar
refik Tarih: 23.10.2006 00:37
eline emegine saglık
unique Tarih: 20.10.2006 22:51
ooo güzel tarif... eline saglik...
BoardBeLasi Tarih: 30.09.2006 00:04
Ellerine Saglik
DİDEM Tarih: 29.09.2006 16:05
emeğine sağlık :2: