BigBlue ile sıcacık bir kış

Son güncelleme: 11.10.2006 01:01
  • BigBlue, terletmeyen ama sıcak tutan özel dokuma jeanler, içi penye dokulu trikolar, sezonun moda renklerinin kullanıldığı şişme montlarla yine sıcak bir kış vaat ediyor.

    2006 07 Sonbahar Kış Koleksiyonunda BigBlue, jean şıklığının yanı sıra süprem, kaşkorse ve kadifenin sıcaklığını da gardroplara taşıyor. Pullar, payetler ve nakışlarla süslenen koleksiyon soğuk kış günlerinin kasvetli havasına sıcak bir renk getiriyor.

    Jeanlerde şardonlu ve şardonsuz olarak kullanılan kumaşlar koleksiyonda geniş yer tutarken, mat renkler üzerine uygulanan parlak nakış ve baskılar modellere zenginlik katıyor. Jeanin yanı sıra pek çok farklı ürün alternatifi ile kış gardrobunu tamamlayan BigBlue&da, dokuma grubunda da tüm ürünler soğuk kış günleri ve geceleri düşünülerek tasarlandı. Bol kargo ceplerle süslenen pantolonlar koleksiyona rahat ve spor bir tarz katarken, yine denim ve gabardin kumaşların ağırlıkla kullanıldığı etekler de zarif ve alımlı bir romantizm havası yansıtıyor.

    İçi penye trikolar öne çıkıyor

    Pantolon ve etekleri tamamlayan spor ve şık modellerin birarada sunulduğu trikolarda sezonun trendi olan baklava desenleri yoğun olarak kullanılıyor. İçi penye dokulu trikolar ise bu sezona hakim olacak gibi görünüyor. Boğazlı ve yakalı modellerde parlak renkler dikkat çekerken, kapüşonlu modeller BigBlue koleksiyonunda her zamanki yerini koruyor. Kıyafeti tamamlayan montlarda ise kalın giyinmeyi sevmeyen hanımlar için içi penye denim montlar, erkekler için yakası kürklü, hem erkek hem de kadın için üretilen hakim yaka montlar koleksiyonda önemli bir yer tutuyor. Şişme montlarda ise günün moda renkleri hakim.

    Kış mevsimi için tüm detayların düşünüldüğü 2006/07 BigBlue Sonbahar Kış Koleksiyonu birbirinden şık aksesuarlarla tamamlanıyor. Rengarenk bere, atkı ve eldivenler ile koleksiyon farklı bir renk ve canlılık kazanıyor.
#01.10.2006 20:20 0 0 0
  • paylaşımın için teşekkürler su perisi..
#11.10.2006 01:01 0 0 0