Malzemeler
3 kabak
2 patates
1 demet dereotu (kıyılmış)
5-6 yemek kaşığı katı yoğurt
2 diş sarmısak (dövülmüş)
1 su bardağı ceviz (ufalanmış)
2 yemek kaşığı zeytinyağı

Hazırlanışı

Kabak ve patatesleri soyup rendeleyin. Sonra iyice suyunu sıkın. Bu karışımı tavada zeytinyağında yaklaşık 5 dakika çevirerek pişirin. Soğuduktan sonra dereotu, ceviz, sarmısak ve yoğurtla karıştırıp üzerini dereotuyla süsleyin. Buzdolabında soğuttuktan sonra servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 2
Favoriler: 2
İzlenmeler: 564
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 20.04.2007 14:25
tarifin için teşekkürler canım
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 11:05
:78: sunum için teşekkürler...
unique Tarih: 21.10.2006 16:07
bunu hünkar da beenir
paylasim icin cok saol
DİDEM Tarih: 11.10.2006 01:38
Ellerine sağlık , teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 07.10.2006 00:47
paylasim icin saol