Bezelyeli Et Sote

Son güncelleme: 22.08.2011 17:48


  • Bezelyeli Et Sote Yapılışı - Bezelyeli Et Sote Hazırlanışı - Et Yemekleri Tarifi

    noimage


    Malzemeler:

    4 dilim biftek
    3 yemek kaşığı zeytinyağı
    300 gr sultani bezelye
    10 mısır turşusu
    1 dal taze biberiye
    1 yemek kaşığı soya sosu
    Taze çekilmiş karabiber


    Hazırlanışı:

    Bezelyelerin uç kısımlarını bıçakla temizleyin ve buharda yumuşayıncaya kadar pişirin.

    Biftekleri iki parmak kalınlığında doğrayın. Zeytinyağı ile birlikte tavaya alarak kısık ateşte pişirin. Bezelyeleri, mısırı, biberiye yapraklarını, soya sosunu ve karabiberi ekleyip 5 dakika soteleyin. Sıcak servis yapın.


    Afiyet Olsun.

#22.08.2011 17:48 0 0 0