MALZEMELER
1 adet ince kıyılmış küçük soğan
1 su bardağı ayçiçek yağı
1/4 su bardağı limon suyu
1 diş doğranmış sarmısak
1 yemek kaşığı acılı sos
2 su bardağı biber sosu
2 su bardağı bira
1 çay kaşığı tuz

HAZIRLANIŞI
Yağı ısıtın, soğan ve sarmısağı yumuşayana kadar pişirin. Limon suyunu, birayı, biber sosunu, acılı sosu ve tuzu katın. Orta derecede ısıda, sosta kabarcıklar oluşana kadar pişirin. Izgara esnasında etin üstüne sürün. Etleri bu sosa yatırıp birkaç saat buzdolabında bekletilip daha sonra da ızgara yapabilirsiniz.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1039
favori
like
share
cipez Tarih: 16.10.2008 18:23
cok ozur dılerım ısgalıyet ıcın sadece su forum nanemollasında yazı okum ahkkını saglamak adına bısey yazmalıyım bısey
furganx Tarih: 14.08.2008 13:23
gerkcetne cok guzel oluyor
by_cyber Tarih: 08.07.2008 13:59
PAYAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER....
VULKAN Tarih: 25.08.2007 01:06
teşekkürler ellerine sağlık
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 10:58
sunum için teşekkürler...
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:20
paylasim icin tessekürler
unique Tarih: 20.10.2006 22:40
farkli tarifin icin tskrler...
refik Tarih: 14.10.2006 01:39
tariflerin için teşekkürler ellerine saglık su-perısı
DİDEM Tarih: 11.10.2006 01:29
Ellerine sağlık