Şeftalili ekmek tatlisi

Son güncelleme: 20.10.2006 21:36
  • MALZEMELER
    6 Adet etimek
    3 Adet orta boy şeftali taze yada komposto (ortadan ikiye bölünmüş ve çekirdekleri çıkartılmış)
    1 Kutu krema
    5 Çorba kaşığı pudra şekeri
    6 Çorba kaşığı hindistanevici(2 kaşığı süslemek için ayırın)

    HAZIRLANIŞI
    Derin bir kabın içerisinde krema ile pudra şekerini el mikseri ile iyice karıştırın,
    Etimekleri fırına dayanıklı bir tepsiye dizin,
    Hazırladığınız karışımı üzerine sürün ve hindistancevizini serpin,
    Her etimek üzerine birer şeftali koyarak 200 dereceye ayarladığınız fırında 10 dakika pişirin.
    Kalan hidistancevizi ile süsleyerek,
    Soğuk olarak servis yapın.
#05.10.2006 20:45 0 0 0
  • seftaliyi cok severim denemek lazim
#06.10.2006 23:25 0 0 0
  • Ellerine sağlık
#11.10.2006 00:28 0 0 0
  • ellerine emeine saglik...
#20.10.2006 21:36 0 0 0