MALZEMELER
6 Adet etimek
3 Adet orta boy şeftali taze yada komposto (ortadan ikiye bölünmüş ve çekirdekleri çıkartılmış)
1 Kutu krema
5 Çorba kaşığı pudra şekeri
6 Çorba kaşığı hindistanevici(2 kaşığı süslemek için ayırın)

HAZIRLANIŞI
Derin bir kabın içerisinde krema ile pudra şekerini el mikseri ile iyice karıştırın,
Etimekleri fırına dayanıklı bir tepsiye dizin,
Hazırladığınız karışımı üzerine sürün ve hindistancevizini serpin,
Her etimek üzerine birer şeftali koyarak 200 dereceye ayarladığınız fırında 10 dakika pişirin.
Kalan hidistancevizi ile süsleyerek,
Soğuk olarak servis yapın.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 505
favori
like
share
unique Tarih: 20.10.2006 22:36
ellerine emeine saglik...
DİDEM Tarih: 11.10.2006 01:28
Ellerine sağlık
BoardBeLasi Tarih: 07.10.2006 00:25
seftaliyi cok severim denemek lazim :78: