'Ne gülüyorsunuz, zaten inecektim'

Son güncelleme: 30.08.2011 20:38
  • Galatasaray'ın 'parmağımızı kesmezsek, kolumuzu keserler" açıklamasının tam da yerine oturdu. Sarı-lacivertli kulüpten 'akıl tutulmasını' çağrıştıran açıklamalar geliyor.
    Şike ve teşvik soruşturması kapsamında başkanı ve çeşitli yöneticileri tutuklu olan Fenerbahçe Kulübü'nün Şampiyonlar Ligi'den men edilmemesi büyük bir yankı uyandırdı.

    Galatasaray Kulübü'nün 'parmağımızı kesmezsek, kolumuzu keserler" açıklamasının tam da yerine oturduğu gelişmeler çerçevesinde; sarı-kırmızılı yönetimin yaşanan olaylar karşısında tavrında ne denli haklı ve uyarıcı olduğu bir kez daha gözler önüne serildi.

    Türkiye Futbol Federasyonu'nun şu ana kadar yaptığı tüm çalışmaları destekleyen ve özellikle 'Ligden düşürülmeme' kararının 'çıkarılmamasının' ardından Mehmet Ali Aydınlar'a kapalı kapılar ardında şükranlarını sunan sarı-lacivertli yönetiliciler, UEFA'nın 'Şampiyonlar Ligi'nden men edin' kararını vermesiyle beraber rotasını değiştirdi.

    'UEFA'nın yaptırımı ile verilen karar' sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu'nu büyük bir eleştiri yağmuruna tutan Fenerbahçe, 'Ligden çekilmek istiyoruz' açıklaması ile akıl tutulmasını bir kez daha çağrıştırdı!

    Aylar öncesinde yapılması gerekeni; bir lütuf olarak kamuoyunun gündemine sokan sarı-lacivertli kulübün içerisinde bulunduğu özetleyen en güzel ironi Webaslan.com'un 'Fa Major - Mektebisultani' adlı kullanıcısından geldi.

    "Hoca bir gün eşekten düşmüş, bakmış etrafına gülüşenler falan var. Şöyle yerden kalkmış, onlara dönüp demiş ki; Ne gülüyooonuz, ben zaten inecektim..."
#26.08.2011 12:52 0 0 0
  • Fener camiasında genelde klasik hale gelmiş laf ligden çekiliyoruz..
    Varmı o kadar delikanlılık çekilin ligden de görelim..
    Şike davası çıktığı ilk günlerde 1 milyon fenerli türk vatandışlığından çıkıyordu ne oldu.. çıktımıı bunlar içi boş laflar..
#26.08.2011 12:58 0 0 0
  • o değil trabzonspor'a bile taş attılar federasyon şampiyonlar ligine gönderdigi için. bize olsa böyle bir durum gitmezdik diyorlar.. üstü kapalı galatasaraya bile laf atıyorlar çirkeflikte son noktadalar artık.
#26.08.2011 13:44 0 0 0
  • "Hoca bir gün eşekten düşmüş, bakmış etrafına gülüşenler falan var. Şöyle yerden kalkmış, onlara dönüp demiş ki; Ne gülüyooonuz, ben zaten inecektim..."



    Varmı o kadar delikanlılık çekilin ligden de görelim..


#26.08.2011 18:36 0 0 0
  • aaaaaaaaaa öyle demeyin onlar düşürülmek istiyor ama federesyon düşürmüyor :D:D:D
#29.08.2011 21:57 0 0 0
  • neyse arkadaslar ugrasmiyalim böyle seylerle hak eden zaten cezasini yeterince almadi dua edelimde ileriye dönük bizim kiler böyle sacmalik yapmasin
#30.08.2011 20:38 0 0 0