o9.1o.2oo6 BJK HaberLeri..!

Son güncelleme: 09.10.2006 11:32
  • Iki qün Izin

    Milli maçlar nedeniyle verilen arayı çalışarak değerlendiren Beşiktaş'ta futbolcularının performansından mennun kalan Tigana, onları 2 günlük izinle ödüllendirdi. Nevzat Demir Tesisleri'nde fizik ve kondisyon ağırlıklı çalışmaların olumlu geçtiğini belirten Fransız teknik adam, tüm oyuncularının iyi bir performans yakaladığını belirtirken, "2 günlük izini hak ettiler" dedi. Tigana, dün menajer Ali Gültiken ile görüşerek oyuncuların form durumu hakkında rapor verirken annesinin rahatsızlığı nedeniyle Fransa'ya gitmek için izin istedi.
#09.10.2006 11:22 0 0 0
  • Sakatlar düzeliyor

    ige verilen ara en çok Beşiktaş'a yaradı. Siyah-Beyazlı takımın doktoru Ayhan Optur Nobre ve Delgado'nun Gençlerbirliği maçına yetişeceğini açıkladı. Beşiktaş'a sakat oyunculardan sevindirici haber... Son oynanan Keyseri Erciyesspor maçında sakatlanarak oyundan alınan Mert Nobre ile sakatlığı nedeniyle son maçlarda takımından uzak kalan Matias Delgado'nun, ligde önümüzdeki hafta oynanacak olan Gençlerbirliği maçında forma giyeceği açıklandı. Hafta başından beri tedavilerine devam edilen iki oyuncu hakkında bir açıklama yapan kulüp doktoru Ayhan Optur, İkisinin de sakatlıkları tamamen geçti. Delgado ve Nobre Gençlerbirliği maçında oynayabilirlerdedi.

    Herkes rahatladı

    İkilinin yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenilirken, bu haber sonrası teknik direktör Tigana da derin bir oh çekti. Brezilyalı Mert Nobre de sakatlığından eser kalmadığını söyleyerek Son maçında gol attım ama bu sevincim de kursağımda kaldı. Kendimi tam anlamıyla hazır hissediyorum derken, Delgado da, Elimden olmayan nedenlerden dolayı bazı şeyler yolunda gitmiyor. Benim de sakatlığım geçti. Gençlerbirliği maçını iple çekiyorum diye konuştu.
#09.10.2006 11:24 0 0 0
  • Tayfur Havutçu hazırlanıyor!

    Yıllarca Siyah-Beyazlı takımda kaptanlık pazubandı taktıktan sonra, sezon başında jübile yaparak yeşil sahalara veda eden Tayfur Havutçu, kolları sıvadı. Önceki gün Nevzat Demir Tesislerine gelen Havutçu, teknik patron Jean Tiganayla da kısa bir görüşme yaptı. Tayfurun önümüzdeki günlerde Köln Spor Akademisine giderek, kurs göreceği öğrenilirken, 6 ay sürecek eğitimi tamamlamasının ardından Beşiktaşta göreve başlayacağı bildirildi. Tayfur, hayatının her alanında Beşiktaş;a hizmet etmek istediğini belirterek, Yıllarca formasını giydiğim Beşiktaşta çalışmak benim için onurdur. Oradaki kursumu tamamlayıp, döneceğim. Eğer uygun görürlerse burada görev almaya hazırım dedi.
#09.10.2006 11:27 0 0 0
  • Demirören çalışıyor

    Başkanımız Demiröen, yaklaşan seçim öncesinde Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır ile eski yönetici Mete Düren'e teklif götürdü. İkisi de kibarca öneriyi reddetti. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, yaklaşan kongre öncesinde liste çalışmalarını hızlandırdı. Camianın önde gelen isimleriyle görüşen Demirören, eski yönetici Mete Düren'e de teklif götürdü. Düren, "Böyle bir teklif gurur verici ama benim kendi işlerim ve zamanımın az olması nedeniyle bu teklifi kibarca reddettim. Beşiktaş'a hizmet etmek için yönetimde olmam şart değil. Dışarıdan da camiamız için çalışırım. Ben Beşiktaşlıyım" ifadelerini kullandı. Başkan Demirören, Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır ile de iki ay öncesinden görüşerek yönetimle ilgili düşüncesi olup olmadığını sordu. Nasır, "Divan Kurulu Başkanlığı'ndan sonra, yönetimde görev almam doğru olmaz" diyerek teklifi kabul etmedi. Başkan Yıldırım Demirören, yeni yönetime 3-4 tane de paralı yöneticiler alacak.
#09.10.2006 11:32 0 0 0