Malzemeler
2 Kg Bal Kabağı
1 Kg Toz Şeker
Süslemek için Ceviz
yapılışı
Kabağı bütün aldıysanız dilimleyip kabuklarını soyarak geniş bir kapta
şekerle örterek bir kaç saat bekletin. Kabuklarını soyup hazırlamak biraz zor
olduğundan dilimlenmiş olarak satılanlardan almanızı öneririm.

Bekleme süresi sonunda sulanmış olan kabakları hiç su koymadan kısık ateşte ağır ağır pişirin. Yumuşayınca ateşi kapatıp soğumaya bırakın.

Servis sırasında üzerini dövülmüş cevizle süsleyin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1720
favori
like
share
casper Tarih: 18.10.2008 09:34
ben çok severim ve güzelde yaparm daha akşam yedik
Nerqish Tarih: 18.10.2008 02:46
[COLOR="SlateGray"]Refik bey sevmeyin tamam ne bagiriyonuz bigun aklimi alcaniz :6:
Superim ben cok severim ikimiz yiyelim karsilikli yemeyen kendi bilir :85::72:
refik Tarih: 18.10.2008 02:44
zorla mı ya sevmiyom işte:178:
SU-PERISI Tarih: 18.10.2008 02:44
Çok dogru biz sevdik diye sevmem diyor.
Nerqish Tarih: 18.10.2008 02:34
[COLOR="SlateGray"]Simdi biz sevdikya sevceksede sevmiycek mahsus yapiyo :72:
SU-PERISI Tarih: 18.10.2008 02:32
Refik kabak tatlısı çok faydalı,yemende yarar var .
refik Tarih: 18.10.2008 02:11
tariflerin için teşekkürler. ben hiç sevmem
Nerqish Tarih: 18.10.2008 00:56
[COLOR="SlateGray"]Bende cok severim eline saglik hayatim
SILA39 Tarih: 17.10.2008 22:48
paylaşım için teşekkürler