Malzemeler
2 Kg Bal Kabağı
1 Kg Toz Şeker
Süslemek için Ceviz
yapılışı
Kabağı bütün aldıysanız dilimleyip kabuklarını soyarak geniş bir kapta
şekerle örterek bir kaç saat bekletin. Kabuklarını soyup hazırlamak biraz zor
olduğundan dilimlenmiş olarak satılanlardan almanızı öneririm.

Bekleme süresi sonunda sulanmış olan kabakları hiç su koymadan kısık ateşte ağır ağır pişirin. Yumuşayınca ateşi kapatıp soğumaya bırakın.

Servis sırasında üzerini dövülmüş cevizle süsleyin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1741
favori
like
share
casper Tarih: 18.10.2008 08:34
ben çok severim ve güzelde yaparm daha akşam yedik
Nerqish Tarih: 18.10.2008 01:46
[COLOR="SlateGray"]Refik bey sevmeyin tamam ne bagiriyonuz bigun aklimi alcaniz :6:
Superim ben cok severim ikimiz yiyelim karsilikli yemeyen kendi bilir :85::72:
refik Tarih: 18.10.2008 01:44
zorla mı ya sevmiyom işte:178:
SU-PERISI Tarih: 18.10.2008 01:44
Çok dogru biz sevdik diye sevmem diyor.
Nerqish Tarih: 18.10.2008 01:34
[COLOR="SlateGray"]Simdi biz sevdikya sevceksede sevmiycek mahsus yapiyo :72:
SU-PERISI Tarih: 18.10.2008 01:32
Refik kabak tatlısı çok faydalı,yemende yarar var .
refik Tarih: 18.10.2008 01:11
tariflerin için teşekkürler. ben hiç sevmem
Nerqish Tarih: 17.10.2008 23:56
[COLOR="SlateGray"]Bende cok severim eline saglik hayatim
SILA39 Tarih: 17.10.2008 21:48
paylaşım için teşekkürler