Malzemeler ;
1 Kg EbeGümeci
2 adet Kuru Soğan
1 tatlı kaşığı Biber Salçası
1 çay bardağı Zeytinyağ
Tuz, Kırmızı Biber
yapılışı
İnce ince çentilmiş soğanlar zeytinyağında hafifçe pembeleştirilir. İçine biber salçası katılarak öldürülür. Tuz ve sonra da ince ince doğranmış ebegümeci eklenir. Ateş kısılır. Kavrulmaya devam edilir. En son kırmızı biber eklenir.

Soğuk Servis yapılır. Limon ve Nane ile s

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 550
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 11.10.2006 14:06
Ellerine Saglik Su - Perisi
DİDEM Tarih: 11.10.2006 01:43
Ellerine sağlık , teşekkürler