Malzemeler ;
500 gr Kuşbaşı Et,
300 gr Mantar
2 adet Domates
1 adet Soğan
2 adet Sivri Biber
Margarin
Tuz, Kara Biber, Kekik, Nane, Pul Biber
yapılışı
Soğanları ince ince doğrayıp pembeleşinceye kadar kavurun, içine kuş başı etleri atın. Suyunu çekene kadar kavurun. Kavurduğumuz etin üzerine rendelenmiş domates veya 1 kaşık salçayı dökün. Mantarları ortadan ikiye bölün. Kavrulan etlerin üzerine atın. 1 su bardağı su, tuz ve diğer baharatları ilave edip karıştırın. Tencerin kapağını kapatıp suyunu çekene kadar orta ateşte pişirin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 3409
favori
like
share
DİDEM Tarih: 11.10.2006 01:40
Ellerine sağlık , teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 11.10.2006 00:05
Ellerine saglik
sennur Tarih: 10.10.2006 00:14
bu nefis tarif çok teşekkürler superisi