Faktörler Nelerdir Wat Factoren die van invloed Fotosynthese - Fotosynthese op factoren die van invloed
Factor 1.Işık Concentratie 2.CO2 3.Sıcaklık 4.Su en de hoeveelheid mineralen Factoren 5.Kalıtsal LIGHT FACTOR 1) * Het licht is niet zonder fotosynthese. Daarom fotosynthese is het dezelfde dag. Twee-weg snelheid van het licht van invloed op de fotosynthese: * Lichtsterkte: In het algemeen, verhoging van de lichtintensiteit, hoe hoger de snelheid van de fotosynthese. * Type van het licht (golflengte): Fotosynthese is op zijn minst het groene licht. Omdat de meeste planten groen licht reflecteren. Vervolgens in het groen weergegeven. Bij de fotosynthese, licht paars, rood en is de snelste · Verschijnt in groene bladeren, omdat het licht dat door de groene chlorofyl of gereflecteerd.

2) CO2-concentratie · De belangrijkste grondstoffen die worden gebruikt in deze instelling om de hoeveelheid CO2 toename van de fotosynthese verhoogt ook de snelheid van de fotosynthese. 3) Temperatuur · De enzymen van fotosynthese vindt plaats in het donker reacties van fotosynthese snelheid van het circuit varieert met de temperatuur. • Temperatuur van invloed op de fotosynthese Hoge bederven de structuur van enzymen. 4) BEDRAG van water en mineralen · Wijzigingen in de kleine snelheid van fotosynthese, omdat ze worden gebruikt in de fotosynthese zorgt. De hoeveelheid water · is het grootste effect op de transpiratie. 5) erfelijke factoren Het aantal chloroplast structuur van de planten van verschillende genetische • Meer dan het bedrag van chlorofyl, het aantal huidmondjes en de locatie factoren zoals de dikte van de cuticula laag van de breedte van het bladoppervlak van invloed op de snelheid van fotosynthese. Fotosynthese is sneller dan wanneer ze positief zijn.


Factoren die van invloed fotosynthese Elk deel van de plant heeft speciale voorzieningen voor werk, maar zijn niet beperkt tot de structuur van de plant materialen die nodig zijn voor fotosynthese buiten de structuur van de plant, zonder twijfel een van de belangrijkste elementen die nodig zijn in het licht van golflengte van het licht dat de aarde zoals hierboven gezien heeft bereikt, de antenne-pigment systeem in planten gemaakt zijn in perfecte harmonie met elkaar en de golflengte van het licht Maar er zijn andere factoren die de fotosynthese licht intensiteit en de duur Geschikt voor fotosynthese beïnvloeden door het absorberen van directe zonlicht, maar ook bloeiende planten in de schaduw met eigenschappen die in staat van fotosynthese, planten zijn beperkt kalk licht (linksboven) en iep (midden) zijn twee planten zoals.

Fotosynthese van het licht is afhankelijk van de ernst en duur van direct zonlicht of de uitzending is ook belangrijk voor de fotosynthese als een direct of in direct licht komen in een wolk met de mist, en andere objecten zijn belangrijke verschillen tussen de uitgestraalde licht door vermenigvuldiging van het totaal% van de lichtstralen van direct zonlicht en verstrooid 35% 50-60 zorgt voor een fysiologisch effect van het uitgestraalde licht is groter dan die van het licht, de planten moeten volledig worden ingewilligd Planten van deze twee soorten van licht afhankelijk van hun behoeften, "zon- liefde 'en' schaduw planten "zijn verdeeld in twee zonne-energiecentrales in de volle zon, schaduw planten zijn opgericht om maximale efficiëntie te bereiken in de schaduw gebieden, zoals bos of indirect, van licht, koude en bewolkte klimaat, werden de maximale fotosynthese gecreëerd om ceder iep en as, kalk en jeneverbes charmes in de manier van leven in beide omgevingen zijn gecreëerd

2 Bedrag van de lichtintensiteit of bepaalde seizoenen van het jaar, ten noorden en ten zuiden van de evenaar tot de Verlichting en als een gevolg van de fotosynthese in planten verhoogt de duur van het licht kan leiden tot grote veranderingen in ervaren verhoogde fotosynthese in planten, de variaties in de groei van de bladeren bloemen als het ontwikkelingsproces van de snelle groei vindt plaats zo snel mogelijk in dit geval, omdat de bloemen van deze lange-licht en korte dag planten worden geclassificeerd als een korte dag plant, bijvoorbeeld, chrysant bloem in de vroege herfst als de dag groeien korte scheuten en knoppen groeien in lange dag, maakt niet uit hoe licht intensiteit, maar fotosynthese blijft functioneren binnen bepaalde grenzen.

Verhit 3 Chrysanten bloeien in de vroege herfst wanneer de dagen korter worden zeer snel in een korte tijd, toont de groei Planten uit te voeren fotosynthese en warmte nodig om te overleven bij een temperatuur soortelijke warmte ontkiemen bloeiende planten yapraklanan de temperatuur daalt onder een bepaalde vitale functies, zoals zoals het beëindigen van de algemene temperatuur boven 10 graden in de landbouw, bos bomen hun groeifase beginnen met een stijgende temperatuur van 5 graden Celsius voor chemicaliën, maar twee of drie keer de stijging van de temperatuur hoger is dan de verwerking van 38 tot 45 graden of zelfs remmen de groei van de plant stopt


Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1116
favori
like
share