MALZEMELER :

- 500 gr Tavuk göğsü eti
- 1 ad patlıcan
- 1 ad kabak
- 2 ad patates
- 3 ad domates
- 1 ad soğan
- 4 ad sivribiber
- 1 çr kş tereyağ
- 2 diş sarımsak
- 1 ad defne yaprağı
- 1 su br su
- tuz


YAPILIŞI ı:
Patlıcanları, sarımsakları, soğanları, kabakları, patatesleri halka şeklinde doğrayın. Tavuk etlerini doğrayıp bir tencereye koyun. Bütün sebzeleri üzerine atın, tuz ve karabiberi ekleyin. Az miktarda su ekleyin. Tencerenin üzerini yağlı kağıt ve folyo kağıdıyla kapatın. 200 derece sıcaklıktaki fırına verin.
Afiyet olsun. :105:

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 828
favori
like
share
dünyadakiencirkinib Tarih: 18.08.2008 10:17
çok güzel gerçekten
OKS_GAZİSİ Tarih: 01.08.2008 16:44
slm
SquadroN Tarih: 31.07.2008 15:09
Sağolasın
by_cyber Tarih: 07.07.2008 18:49
paylaşım için thanks
BoardBeLasi Tarih: 22.10.2006 18:19
Ellerine Saglik menekşe çiçeği bu cok guzel bir yemek
casper Tarih: 18.10.2006 16:59
elinize sağlık çok lezzetli bir yemek
SU-PERISI Tarih: 18.10.2006 16:18
eline saglık .bende pide fırınında ateşte pişirttiriyorum çok güzel oluyor