Malzemeler:

- 1 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet kabak
- 4-5 adet brokoli
- 10 adet taze fasulye

SOSU İÇİN;
- 1 su bardağı yoğurt
- 3 diş sarımsak
- 1 adet limonun suyu
- 4 çorba kaşığı zeytinyağı
- Taze fesleğen
- Nane yaprağı
- Karabiber
- Tuz

Yapılışı:

Tencerenin içine biraz su koyup üzerine haşlama kabını koyuyoruz.İçine doğranmış havuç,patates,kabak,fasulye ve brokolileri koyup suyuna tuz ekleyip kapağını kapatıyoruz.Sosu için;yoğurdun içine limon suyu,zeytinyağı,karabiber,tuz,rendelenmiş sarımsak,kıyılmış fesleğen ve nane yaprağını içine ilave ediyoruz.Pişen salatayı bir kaba alıp üzerine sosunu ve doğradığımız maydanozları koyuyoruz.

Afiyet olsun. :2:

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 840
favori
like
share
unique Tarih: 21.10.2006 16:06
eline emeine saglik...
refik Tarih: 19.10.2006 15:07
paylaşımlarınız için teşekkürler ellerinize sağlık
BoardBeLasi Tarih: 19.10.2006 00:09
cok sagliklidir :85: ellerine saglik
sennur Tarih: 18.10.2006 22:25
bu güzel ve hafif sebze tarifi için teşekkürler ellerine sağlık menekşe çiçeği
SU-PERISI Tarih: 18.10.2006 17:12
tarif için teşekkürler.eline saglık