Malzemeler:

-200 gr. kıyma
-1 adet orta boy soğan
-500 gr. irmik
-1 çay bardağı ceviz içi
-½ paket margarin
-1 su bardağı ılık su
-1 çay kaşığı tuz

Yapılışı:
İrmiğin üzerine ılık su koyup bekletin. Eritilip soğutulmuş margarini ekleyip hamur haline getirin. İrmiği şişip hamur haline gelmesi için bekletin. Tavada yağla birlikte küçük küçük doğranmış soğanları kavurun. Kıymayı ve ceviz içini de ekleyip kavurmaya devam edin. Hamur haline gelen irmikli karışımı parmağınız yardımıyla açarak içine kavurduğunuz kıymalı harçtan koyup kapatın. Tavada yağı kızdırdıktan sonra içli köfteleri kızartıp servis yapın.

Afiyet olsun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 777
favori
like
share
avril_lavingne Tarih: 29.04.2008 21:10
çok güzel
COCO Tarih: 28.04.2008 16:27
BoardBeLasi Tarih: 22.10.2006 19:18
Ellerine Saglik
SU-PERISI Tarih: 20.10.2006 13:56
güzel tariflerin için teşekkürler menekşe çiçegi