Jordan ile Ronaldinho buluşacak!

Son güncelleme: 20.10.2006 14:51
  • İspanya'nın Barcelona Şehri'ne gelecek olan NBA'in efsane ismi Michael Jordan, Barcelona'nın Brezilyalı yıldız futbolcusu Ronaldinho ile buluşacak.

    17 Ekim tarihinde başlayan ve 25 Ekim tarihinde sona ermesi planlanan ve Avrupa'nın çeşitli şehirlerine "Jordan Classic" organizasyonu çerçevesinde, Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nin (NBA) efsane ismi Michael Jordan'ın 22 Ekim'deki durağı Barcelona olacak. Nike Firması'nın sponsorluğunda gerçekleşen organizasyonun daha renkli hale gelmesi için Nike Firması yetkilileri sponsorluklarını yapmakta oldukları bir diğer sporcu Barcelona'nın yıldızı Ronaldinho'yu da turnuvanın düzenleneceği salona getirerek, Michael Jordan ile görüşmelerini sağlayacak.

    Organizasyonun amacı, Avrupa'da 16 yaş altı basketbolcülere tur kapsamında turnuvalar düzenlemek ve kazanan takımı ABD'de Nisan 2007 tarihinde düzenlenecek olan "US Jordan All American" turnuvasına götürmek. Geçtiğimiz yıllarda da ABD'de bu turnuvalar düzenlenmiş ve Avrupa'dan giden ve ABD'de bulunan birçok ünlü NBA yıldızı, bu turnuvalarda keşfedilmişti. Bunlar arasında; Carmelo Anthony, LeBron James, Amare Stoudemire, Chris Paul, Rashad McCants, Sean May, Dwight Howard gibi ünlü basketbolcüler yer alıyor.

    Michael Jordan'ın turnuvaları düzenleyeceği Avrupa Şehirleri ise Paris, Londra, Hamburg, Berlin, Barcelona ve Milan olarak organize edildi
#20.10.2006 14:51 0 0 0