Huzurum Kalmadı

Son güncelleme: 09.10.2011 20:24
  • noimage

    TNT'nin yeni dizisi "Huzurum Kalmadı" usta Oyuncuları bir araya getiriyor. İşte detaylar...

    Ali Sunal, Yağmur Kaşifoğlu, Ayşen Gruda, Aliye Uzunatağan, Sermin Hürmeriç, Zafer Diper, Ali Erkazan, Ayberk Atilla, Şakir Güler, İlkem Ulugün, Doğan Akdoğan, Caner Alkaya ve Sarp Aydınoğlu isimlerini biraraya getiren "Huzurum Kalmadı" çok yakında TNT ekranında seyirciyle buluşacak.

    Babadan yadigar Huzur evini ayakta tutmaya çalışan Yemlihan (Ali Sunal), beklemediği bir haberle büyük bir darbe alır. "Bahtiyar Huzur Evi" artık yolun sonuna gelmiştir.

    Eski kabadayı Dündar (Zafer Diper), Türkiye'nin en kadife sesli assolisti Nigar (Sermin Hürmeriç) ve kader arkadaşları; hanım Ağa Dilber (Ayşen Gruda), sarraf İshak (Ayberk Atilla) ve mümin Rahim (Ali Erkazan)in, evi artık sokaklar ve kaldırımlardır.

    Fakat evin kızı İpek'e (İlkem Ulugün) aşık olan enerjik öğrenci Mercan (Şakir Güler), olanı biteni bilmeden bir çözüm yolu bulmuştur.

    "Bahtiyar Huzur Evi" artık, aynı ranzada, yetmişlik delikanlılarla; yirmilik dişli rakiplerinin yaşadığı bir yerdir. ve bu huzur evinde artık huzur dışında her şey vardır. Sorunlar çözülmeye başlamış gibi görünse de gençler ve eski toprakların savaşı asıl şimdi başlamıştır.

    Aile bir kuşakla baş edemezken, iki kuşakla birlikte nasıl başa çıkacak, bir aşk tek başına kaderi değiştirebilecek mi? İki ayrı dünyanın bitmek bilmeyen mücadelesini kim kazanacak?

    Hepsinin cevabı çok yakında Huzurum Kalmadı'da

    Uygulayıcı Yapımcılığını Elif Yakarçelik, yönetmenliğini Sibel Kocataş'ın üstlendiği, dizinin senaristi Kamuran Süner.

    Huzurum Kalmadı; sıcak, eğlenceli, naif hikayesi ve güçlü Oyuncu kadrosu ile çok yakında TNT'de olacak.
#20.09.2011 10:59 0 0 0
  • Huzurum Kalmadı Dizisi - Huzurum Kalmadı Dizi Konusu - Huzurum Kalmadı Hangi Kanalda - Huzurum Kalmadı Oyuncuları

    noimage

    Yapım yılı : 2011
    Yapım şirketi : BKM
    Yönetmen : Sibel Kocataş
    Senaryo : Kamuran Süner
    Yapımcı : Necati Akpınar
    Oyuncular : Ali Sunal,Yağmur Kaşifoğlu,Şermin Hürmeriç,Aliye Uzunatağan,Ayberk Atilla,Ali Erkazan,Ayşen Gruda

    Babadan yadigar huzurevini ayakta tutmaya çalışan Yemlihan, beklemediği bir haberle büyük bir darbe alır. Bahtiyar Huzurevi artık yolun sonuna gelmiştir.

    Eski kabadayı Dündar, Türkiye'nin en kadife sesli assolisti Nigar ve kader arkadaşları; Hanımağa Dilber, sarraf İshak ve mümin Rahim'in evleri artık sokaklar ve kaldırımlardır.
#09.10.2011 20:24 0 0 0