CANLIDA ENTEL ÇİZGİSİ

Son güncelleme: 24.10.2006 13:32
  • noimage

    Ahmet Çakar, Kazım Kanatın karizmasını canlı yayında nasıl çizdi İşte entellektüel tartışması:

    Kazım Kanatın karizma çizildi
    ATVde yayınlanan Santra programına entellektüel tartışması dagmasını vurdu. Konu, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırımdan açıldı. Kazım Kanat, Yıldırımın tam bir entellektüel olduğunu söyledi. Buna şiddetle karşı çıkan Ahmet Çakar, Aziz Yıldırım ile birlikte Özhan Canaydın ve Yıldırım Demirörenin entellektüellikle yakından uzaktan ilgileri olmadığını savundu.

    KANAT YARIM ENTEL

    Kazım Kanat bu yoruma itiraz edince Çakar, Peki entellektüel kime denir Kim entellektüeldir biliyor musun sorusunu yöneltti. Çakar, Kazım Kanat sessiz kalınca da ünlü spor yazarına, Sen kısmen entellektüelsin. Entellektüel değilsin dedi. Kısmi entellektüel ilan edilen Kazım Kanat bir anda suskunlaşırken, Ahmet Çakar kendi anlayışınca entellektüel yazarları saydı.

    HINCAL VE HAŞMET ENTEL

    Ahmet Çakarın entellektüel listesinde ilk sırayı Hıncal Uluç aldı. Çakar, Vatan yazarı Haşmet Babaoğlunun da entellektüel olduğunu söyledi. Kısmen entellektüel sayılan Kazım Kanat, bu değerlendirmeye Evet Hıncal tanıdığım en entellektüel yazar sözleri ile katıldı.

    YILDIRIM RACON MU KESTİ

    Ahmet Çakar programın sonuna doğru Aziz Yıldırımın Japon restaurantında verdiği yemeği diline doladı. Çakar, bir kulüp başkanının Japonlarınki gibi soytarımsı restaurantlara gitmemesi gerektiğini savundu. Çakar, Bir Japon garson gelir Aziz Beyin yanağından makas alıp öper gider, adamın tüm karizmasını çizer. Öyle soytarımsı restaurantlara gidip ondan sonra iki adam masanda kulaktan kulağa konuşuyor diye racon kesmeyeceksin dedi.
#24.10.2006 06:05 0 0 0
  • okumustum bu haberı ilginç
#24.10.2006 13:32 0 0 0