Patlıcanlı Biberli Haşlama Turşu Tarifi - Patlıcanlı Biberli Haşlama Turşu Nasıl Yapılır - Patlıcanlı Biberli Haşlama Turşunun Yapılışı
Malzemeler

3 adet patlıcan
6 adet çarlistan biber
isteğe göre sarımsak
sirke malzemenin üstünü örtecek kadar
1 talı kaşığı tuz

Yapılışı:

patlıcanları alacalı soyuluyor 4 e bölünüyor yarım parmak uzunluğunda kesılıyor bıberler tohumları cıkartılıp aynı uzunlukta kesılıyor üzerini örtecek kadar su bir fiske tuz ile haşlanıyor sarımsak tuz ile dövüldükten sonra sirke ilave ediiyor hasladığımız patlıcan biberler sirkenin içine ilave ediliyor tuz ve sirkesini kişinin kendi isteğıne göre ayarlayabilirsiniz

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1300
favori
like
share