Paskalya Çorbası

Son güncelleme: 10.02.2007 09:32
  • Malzemeler:
    Yarım paket kesme makarna
    2 su bardağı yeşil mercimek
    1 su bardağı kuru fasulye
    Yarım kilo tahin
    3 diş sarmısak
    Sirke

    HAZIRLANIŞI :
    2 su bardağı yeşil mercimek haşlanır. Başka bir kapta ıslatılmış fasulye haşlanır. Yeşil mercemeğin içine katılır. Yarım paket makarna da ilave edilip 15 dk daha haşlanır, söndürülür. Sunulacağı zaman ısıtılıp üzerine tahin ilave edilerek söndürülür.(Yerken mutlaka sarmısaklı sirke önerilir.)
#27.10.2006 11:29 0 0 0
  • Ellerine saglik
#27.10.2006 17:32 0 0 0
  • ellerine emeine saglik..
#05.11.2006 14:57 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#08.02.2007 12:30 0 0 0
  • sunum için teşekkürler...
#10.02.2007 09:32 0 0 0