Malzemeler:
1 Soğan
4 Diş Sarımsak
200 gr Kıyma
1 Havuç
3 Domates
2 Dal Taze Fesleğen
1 Çay Bardağı Rendelenmiş Parmesan Peyniri
Tuz, Karabiber

Hazırlanışı
Soğanı soyup küçük küpler halinde doğrayın, sarımsağı ezin. Zeytinyağını tavada ısıtıp soğan ve sarımsağı ekleyerek pembeleşinceye kadar kavurun. Kıymayı ilave edin, suyunu salıp çekinceye kadar kısık ateşte kavurmaya devam edin.
Havucu temizleyip rendeleyin. Domatesin kabuklarını soyup klipler halinde doğrayın. Fesleğen yapraklarını yıkayıp ince ince kıyın.
Havuç ve domatesi kıymalı karışıma ekleyin. Fesleğen, tuz ve karabiber ilave edin. Ilınınca üzerine parmesan peyniri serperek servis yapın.
Dikkat. Bu sosu makarnanın veya pilavın yanında sunabilirsiniz. Pide ve ekmek üzerine sos olarak sürebilirsiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 804
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 10:51
sunum için teşekkürler...
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 10:31
tesekkurler
Garip07 Tarih: 22.12.2006 03:30
paylasim icin tessekürler
canisi66 Tarih: 29.11.2006 16:24
ellerine saglik :2:
emir-hh Tarih: 24.11.2006 11:34
:85: :46:
sennur Tarih: 06.11.2006 18:24
çok lezzetli bir sos gibi geldi bana ellerine sağlık superisi
unique Tarih: 05.11.2006 15:52
eline emeine saglik..
gökkuşağı Tarih: 02.11.2006 12:22
tarifleriniz için teşekkürler
BoardBeLasi Tarih: 28.10.2006 22:37
Ellerine Saglik