Malzemeler:
Tavuk
Kıvırcık Salata
Roka
Galeta Unu
Zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Yumurta
Sarmısak
Kuru Fesleğen
Kekik

Hazırlanışı
Tavuklar, zeytinyağı, tuz, karabiber ve yumurtadan oluşan sosta bir gün dinlenir.
Parmak büyklüğünde çubuk çubuk kesildikten sonra, galeta ununa bulanıp kızgın yağda 2 dakika kızartılır.
Kıvırcık ve rokanın üzerine sıcak olarak konulup, ardından sızma zeytinyağı, sirke, az sarmısak, kuru fesleğen ve kekikten oluşan sos dökülüp, servis yapılır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 587
favori
like
share
MeMoLi Tarih: 08.09.2007 02:30
ßir resim koysaydında Agzımız Sulansaydıı
HERBE Tarih: 07.09.2007 22:29
ELLerine Sağlık....
VULKAN Tarih: 25.08.2007 16:04
paylasim icin tesekkurler
kaan_sy Tarih: 25.11.2006 13:51
saolun arakdaşlar
sennur Tarih: 06.11.2006 17:22
:3:güzel salata tarifin için eline emeğine sağlık olsun superisi
unique Tarih: 05.11.2006 15:02
ellerine emeine saglik...
BoardBeLasi Tarih: 28.10.2006 22:41
Ellerine Saglik