Unutamadım İşte

Son güncelleme: 27.05.2011 10:23
  • Ne yazılmalı ki silinip gitmesin, ne söylenmeli ki unutulup bitmesin. Sessizlikle başlayan bir hikaye bu. Eğer başladığı gibi bitecekse sonu, Yaşanan her ne varsa sil, gitsin. Hayallerde gerçek gibi yaşarken seni, Umutlarda bitti bir zaman, sevgiler de. Seni seviyorum çünkü ne zaman şiir okusam, mısralarından sen akıyorsun, Gözlerimden yaşlar süzülüp resmine damlıyor, sessizlik sararıyor içimde, susuyorum.
    Ne yazılmalı ki silinip gitmesin, ne söylenmeli ki unutulup bitmesin. Sessizlikle başlayan bir hikaye bu. Eğer başladığı gibi bitecekse sonu, Yaşanan her ne varsa sil, gitsin. Hayallerde gerçek gibi yaşarken seni, Umutlarda bitti bir zaman, sevgiler de. Seni seviyorum çünkü ne zaman şiir okusam, mısralarından sen akıyorsun, Gözlerimden yaşlar süzülüp resmine damlıyor, sessizlik sararıyor içimde, susuyorum.
    Tam buldum dediğin anda kaybetmek nedir bilir misin? Atılmışlığı hissettiğin oldu mu? Hayaliyle yaşamayı ezberledin mi? Delicesine sevdiğin ama onun seni sevmediğini öğrendiğin o anı hiç yaşadın mı
    Onun eksik yanlarını bile sevebildin mi? Terkedilişe ilk defa görüyormuş gibi baktın mı? Elvedasız ayrılıklar acıttı mı içini? Göz kapaklarına inat, uyumadığın oldu mu gecelerde? Sadece mum ışığının aydınlattığı odanda onu saatlerce düşündüğün oldu mu? Ellerin onsuz kaldığında üşüdün mü? Duyuyorum susuyorsun, yine susuyorsun, tıpkı o zamanki gibi söylemiyorsun.
    Seni seviyorum çünkü her gün biraz daha tükenirken her şey, benliğim sessizce inliyor ben susuyorum.Bir an elinden tutuyorum, biran sonra belkide tamamen elimden kayıp gitmiş oluyorsun, anlayamıyorum.Yine sensiz kalıyor kollarım, yine ıslanıyor gözlerim. Yaşamam için tek nedenimdin sen. Fakat binlerce sebep vardı seni sevmem için.
    Seni seviyorum çünkü yaşanacak bütün imkansızlarda sen varsın. Bir yerlerim acıyor durmaksızın. Sessizliğin çok şey söylese de bazen Susmanda incitir beni. Bilirim, belki de en iyi ben bilirim ki, susmasını bilmek, bildiğini söylemekten daha zor. Bir uçurum gibi derinleşen sessizlik, bizi birbirimizden ayırdı bile. Yenildik dostluğumuza, zamana, yalnızlığa, yenildik işte! Sinsice sardı sessizlik, böyle birdenbire, ansızın ve ben hala unutmam gerektiğini söyleyenlere inanmıyorum.
    Hissettiklerimi söylemektense dost kalmayı, seni sensiz yaşamaktansa susmayı tercih ederim. Senin beni sevme fikri bile beni mutlu edebilecek kadar güzel ve asil!
    seviyorum çünkü sen benim siyah beyaz dünyamı renklendiren o çok az şeyden birisin. Sensiz her andan korktum, korkuyorum. Alıp gitme ellerini, alıp gitme gülüşlerimi, götürme düşlerimi. Sen benden gittin gideli öyle bıktım ki sensiz kendimden.
    Seni seviyorum çünkü hala bir şeyler var vazgeçemediğim. Ben herkes için şiir yazmadım, bu hep tuhaf gelmişti. Fakat şimdi senin için şiir yazmamak tuhaf geliyor. Bu yıllarca sürecek ve de hiç dinmeyecekmiş gibi düşünürken görüyorum ki anlamını yitiren bir şeyler var aramızda.
    Seni seviyorum çünkü tam her şeyden vazgeçmiştim ki, karanlığımın perdesini Yırttı ellerin. Ama yine direndik sessizliğe, hala konuşulmadan kalan öyle Çok şey varki! Sustuğun yerde bir şeyler kırılıyor
    Nasıl söyleyeceğini sende bilmiyorsun besbelli Susman gerekiyor diye Susuyorsun belkide, dostluğumuz için Kalbim sendeyken her adımda, aklım sendeyken her dakika, unutmadım, Unutamadım işte!


    noimage
#01.11.2006 07:46 0 0 0
  • susmak bazen o kadar acı veriyor ki insana

    teşekkürler gönlü güzel arkadaşım yüreğine sağlık
#01.11.2006 11:47 0 0 0
  • susmak farklı bi boyut...

    "Yaşamak dediğim,dünya dediğim şey seninle ben arasında.Bir engel değil ama bu.Ben senin sustuğun yerdeyim!!!"

    bi yazıdan alıntı..

    paylaşmak istedim..

    yüreğine sağlık Serendipity
#01.11.2006 18:26 0 0 0
  • tek kelimeyle harika yüreğine sağlık...
#03.11.2006 19:29 0 0 0
  • ellerine sağlıl mükemmel olmuş
#27.05.2011 10:02 0 0 0
  • guzel bir paylasim tsk
#27.05.2011 10:23 0 0 0