Malzemeler:
1 Göbek Salata
1 Ayva
1 Tavuk Göğüs Eti
1 Soğan
1 Çorba Kaşığı Kapari
125 gr Mayonez
5 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
2 ÇorbaKaşığı Sirke
2 Çorba Kaşığı Hardal
1 Limon Suyu
Tuz

Hazırlanışı :
Ayvaların kabuklarını soyup dilimleyin ve iri iri doğrayın. Kararmamaları için üzerlerine limon suyu dökün. Göbek salatayı iri iri doğrayın.
Tavuk etini tuzlu suda başlayıp iri küpler halinde kesin. Soğanları halka halka doğrayın. Tavuk, soğan, ayva ve doğranmış salatayı geniş bir kaba alın. Kapari ve tuz ekleyip karıştırın.
Mayonez, zeytinyağı, sirke, hardal ve tuzu karıştırıp salatanın üzerine dökün. Harmanlayıp servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 519
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 16:05
paylasim icin tesekkurler
unique Tarih: 05.11.2006 14:59
ellerine saglik
BoardBeLasi Tarih: 05.11.2006 11:45
Ellerine saglik
casper Tarih: 02.11.2006 14:37
ilginç bir lezzet olsa gerek,
teşekkürler
gökkuşağı Tarih: 02.11.2006 11:27
paylaşımlırınz ve tarifleriniz için teşekkürler