500 gr ıspanağı haşlayıp süzün. 3 havucu rendeleyip sıvıyağda kavurun. 100'er gr rendelenmiş dilpeyniri ve dilimlenmiş pastırmayı bir kapta harmanlayın. Bir yufkanın üzerine su ve zeytinyağlı karışımı sürüp ıspanağı yayın. İkinci yufkayı birinci yufkanın üzerine yerleştirip havucu yayın. Son yufkayı da yerleştirip pastırmalı harcı ekleyin ve rulo şeklinde sarın. Üzerine yumurta sarısı sürüp susam serpin. Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında 30 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 539
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 20.04.2007 14:11
bizi bu zevkten mahrum bırakmadığın için teşekkürler arkadaşım...
sonbahargibi Tarih: 24.11.2006 00:33
[color=#ccccff]G [color=#ccccff]üzel bir tarif,denemek lazım.Ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 12.11.2006 17:14
haklsın sarımenekşe bende ıspanagı haşlamadan blenderdan geçiriyorum öyle kullanıyorum vitamini gitmemiş oluyor tamam sorumlusu benimde yapta beraber yiyelim öyle karar veririz
casper Tarih: 12.11.2006 17:13
sonuçiyi olursa bir dilim isterim sarı menekşe :46:
Sari Menekse Tarih: 12.11.2006 15:02
hmm buda güzel bir tarife benziyor. denemeye niyetliyim ama ispanagi haslamadan kavrulmus havuclarin icine ilave edipte karistiracagim.bence haslandiginda vitaminleri kaybolur ve cok ezilir hayir kalmaz yaw

tesekkür ederim arkadasim , hepsini ard arda deneyecegim sonucun sorumlusu sensin
BoardBeLasi Tarih: 05.11.2006 19:47
Ellerine Saglik
unique Tarih: 05.11.2006 16:02
güzel tariflerin icin tskrler...