Gömlekli patates

Son güncelleme: 25.08.2007 21:04
  • MALZEMELER
    6 adet orta boy patates
    6 çorba kaşığı kaşar peynir rendesi
    Karabiber
    Tuz
    Süslemek içi maydanoz

    HAZIRLANIŞI
    Patatesleri iyice yıkadıktan sonra kurulayın ve soymadan kızgın yağda iyice kızartın.
    Daha sonra havlu kağıdın üzerine alıp bir kaşık yardımı ile zedelemeden içini boşaltın.
    İçerisine rendelenmiş kaşar, tuz ve karabiber koyup önceden ısıttığınız fırında peynirler eriyene kadar pişirin.
    Kıyılmış maydanoz ile süsleyerek servis yapın.
#07.11.2006 12:09 0 0 0
  • çok ilginç bir tarif sperisi ama tabiiki herkes seni benim kadar yakından tanımıyor ve ne kadar marifetli olduğunu bilmiyor,
    birde yaptığın şahaserleri tatsalar...
#07.11.2006 15:51 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • degisik bir tarif

    ellerine saglik
#07.11.2006 22:20 0 0 0
  • ilginc bir tarif

    Ellerine Saglik
#08.11.2006 13:10 0 0 0
  • tskkr
#26.11.2006 03:35 0 0 0
  • tesekkurler
#10.01.2007 08:40 0 0 0
  • teşekkürler
#25.08.2007 21:04 0 0 0