MALZEMELER
6 adet orta boy patates
6 çorba kaşığı kaşar peynir rendesi
Karabiber
Tuz
Süslemek içi maydanoz

HAZIRLANIŞI
Patatesleri iyice yıkadıktan sonra kurulayın ve soymadan kızgın yağda iyice kızartın.
Daha sonra havlu kağıdın üzerine alıp bir kaşık yardımı ile zedelemeden içini boşaltın.
İçerisine rendelenmiş kaşar, tuz ve karabiber koyup önceden ısıttığınız fırında peynirler eriyene kadar pişirin.
Kıyılmış maydanoz ile süsleyerek servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 2
Favoriler: 1
İzlenmeler: 671
favori
like
share
VULKAN Tarih: 25.08.2007 22:04
teşekkürler
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 09:40
tesekkurler
sonbahargibi Tarih: 26.11.2006 04:35
tskkr
BoardBeLasi Tarih: 08.11.2006 14:10
ilginc bir tarif :20:

Ellerine Saglik
NaZ Tarih: 07.11.2006 23:20
degisik bir tarif

ellerine saglik
casper Tarih: 07.11.2006 16:51
çok ilginç bir tarif sperisi ama tabiiki herkes seni benim kadar yakından tanımıyor ve ne kadar marifetli olduğunu bilmiyor,
birde yaptığın şahaserleri tatsalar...