Gerekli malzeme:
1 orta büyüklükte
alabalık fileto
2 taze soğan
4 su bardağı su 2 ortaboy patates 1 çorba kaşığı sirke 1 çay bardağı pirinç 3-4 dal maydanoz, tuz
yapılışı
Soğanları ince ince kıyın. Patatesleri küp doğrayın. Soğanlarla birlikte 4 su bardağı

suda diri kıvamda haşlayın. Kıyılmış maydanoz ve tuz ilave edin. Kaynamaya başlayınca yıkanmış pirinci ekleyin. 10-15 dakika pişirin.

Alabalığı 1 çay bardağı su ile 5 dakika pişirin. Ateşten alıp derisini soyun ve ince şeritler halinde doğrayın. Çorbaya ilave edin. Sirke ve gerekirse 1-2 kepçe sıcak su ekleyin. Pirinç yumuşayana dek pişirin. Maydanozla süsleyip servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 489
favori
like
share
asya_kartal Tarih: 10.02.2007 10:40
sunum için teşekkürler...
akin42 Tarih: 08.02.2007 13:10
paylaşım için teşekkürler
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 10:26
tesekkurler
BoardBeLasi Tarih: 13.11.2006 23:53
Tarif icin tskler su perisi
sennur Tarih: 12.11.2006 02:37
:2:ellerine sağlık superisi