Daum, Köln'ü reddetti!

Son güncelleme: 20.11.2006 12:30
  • Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, dinlenmeye ihtiyacı olduğunu ve şu an hiçbir kulübün başına geçmek için hazır olmadığını belirterek, FC Köln'ün transfer teklifini geri çevirdi.

    Köln'de özel bir hastanede boğazından operasyon geçiren Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, doktoru Wossow ile hastanede bir basın açıklaması yaptı. Dr. Wossow, teknik direktör Daum'un dinlenmeye ihtiyacı olduğunu belirterek, "Kendisi hastanemize Pazartesi günü geldi ve hemen ameliyata aldık. Şu an sağlık durumu iyi. Medyada çıkan ikinci bir ameliyat gerçeği yansıtmıyor. Yalnız kendisinin dinlenmeye ihtiyacı var" dedi.

    Teknik Direktör Christoph Daum ise, ameliyatı gerçekleştiren doktor ve ekibine teşekkür ederek, "Şu an iyiyim. Sadece yorgunum ve dinlenmeye ihtiyacım var" ifadelerini kullandı.

    FC Köln'ün transfer teklifi ile ilgili sorular üzerine Alman teknik adam, "FC Köln menajeri Michael Meier, Perşembe günü hastanede beni ziyaret etti ve teknik direktörlük teklifinde bulundu. Kendisine teşekkür ettim ve şu an böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledim. Doktorumun da dediği gibi dinlenmeye ihtiyacım var. Sağlık herşeyden önce geliyor. Şu an hiçbir kulüp için hazır değilim. Böyle olunca FC Köln'ün acil bir çözüme ve hocaya ihtiyacı var" dedi.

    'Sezonun ikinci yarısında FC Köln'ün başına gelir misiniz?' sorusuna ise Daum, "Ben hedefleri olan bir teknik adamım. Eğer Şampiyonlar Ligi, Avrupa'da büyük başarılar hedeflenirse ve şartlar da uyarsa ileride görüşme yapabilirim. Burası benim yaşadığım şehir. FC Köln'e elimden gelen manevi yardımı yaparım" ifadelerini kullandı.

    Bu arada FC Köln'de milli futbolcu Alpay Özalan da forma giyiyor.
#11.11.2006 15:34 0 0 0
  • Daum;dan Köln;e 3,5 yıllık imza

    Fenerbahçe;nin eski teknik direktörü Christoph Daum, daha önce sağlık sorunlarını öne sürerek geri çevirdiği Alpay Özalan;ın takımı FC Köln;ün teklifini sonunda kabul etti. Alman televizyonu N24 ve Köln;de yayınlanan Express gazetesinde yer alan habere göre Daum, FC Köln ile 3.5 yıllık sözleşmeye imza attı.

    Alman teknik hocanın ilk olarak 4 Aralık;ta yapılacak Duisburg maçında takımının başında sahaya çıkacağı belirtildi. Almanya;da antrenörlük kariyerine FC Köln;de başlayan Daum;un Rusya;nın Lokomotif Moskova takımından gelen çok cazip teklife rağmen eski kulübüne dönmeyi tercih ettiğine değinildi.
#20.11.2006 12:05 0 0 0
  • Daum için hayırlı olsun
#20.11.2006 12:30 0 0 0