Artık patates kızartmasını, gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz. Tabii mikrodalga fırınınız varsa... İngiltere'deki araştırmaya göre patatesleri kızartmadan önce mikrodalga fırında bir süre pişirmek, kızartmadaki kansorejen riski azaltıyor. Kızartma ve kavurma sırasında ortaya çıkan akrilamit maddesi, kansere yol açıyor.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 496
favori
like
share
doktoruydu Tarih: 17.11.2006 09:02
[COLOR=coral]teşekkürler ...

ellerine sağlık ...
ozlems_o Tarih: 13.11.2006 07:06
yalnız microdalga başlı başına bir tehlike deil miydi :20:

teşekürler ortimm
SU-PERISI Tarih: 12.11.2006 15:51
patates kızartmasını sevenler için güzel bir haber tabi uygulayabilirlerse