Artık patates kızartmasını, gönül rahatlığıyla yiyebilirsiniz. Tabii mikrodalga fırınınız varsa... İngiltere'deki araştırmaya göre patatesleri kızartmadan önce mikrodalga fırında bir süre pişirmek, kızartmadaki kansorejen riski azaltıyor. Kızartma ve kavurma sırasında ortaya çıkan akrilamit maddesi, kansere yol açıyor.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 486
favori
like
share
doktoruydu Tarih: 17.11.2006 10:02
[COLOR=coral]teşekkürler ...

ellerine sağlık ...
ozlems_o Tarih: 13.11.2006 08:06
yalnız microdalga başlı başına bir tehlike deil miydi :20:

teşekürler ortimm
SU-PERISI Tarih: 12.11.2006 16:51
patates kızartmasını sevenler için güzel bir haber tabi uygulayabilirlerse