Hasan Kabze'siz takım olmaz

Son güncelleme: 22.11.2006 22:54
  • Galatasaray'ın Sakaryaspor'u 4-0 mağlup etti..
    Hasan Kabze'siz takım olmaz. Bu çocuk ne zaman oynasa G.Saray'a şart. İkincisi Hakan Şükür'ü hazır tuttunmu o da gerekeni yapıyor. Ayhan-İliç ikilisi herkesten iyi. İlk yarı durağan bir oyun, ikinci yarı tempo aman Gerets bu takımı muhafaza et. Herkesin puan kaybettiği haftada Galatasaray kazandı ve kendini buldu. Sakaryaspor'a ise şaşırdım. İlk yarıda oynamaya çalışan Sakarya ikinci yarıda sahada yoktu. Ligin ilk yarısında son 4 haftaya girilirken her şey değişebilir. G.Saray'ın yolu bundan sonra açık."
#12.11.2006 21:21 0 0 0
  • Dönüşü muhteşem oldu

    Bu sezon ligde sıkıntılı günler yaşayan Galatasaray'da, Sakaryaspor maçında yedek golcü Hasan Kabze adeta ilaç oldu. Galatasaray, rakibi karşısında ilk yarıda zorlanırken, uzatma dakikalarında süper bir gol atan Hasan, adeta rakibin kilidini açan oyuncu oldu. Bu sezon çok az forma şansı bulan Hasan Kabze, Karşıyaka ile oynanan Fortis Türkiye Kupası maçında attığı 1 golden sonra Sakaryaspor'a da 2 gol atarak, 3 gole ulaştı.

    Bu sezon Sakaryaspor maçına kadar Turkcell Süper Lig'de sadece 55 dakika forma giyen Hasan Kabze'nin, daha önce golü bulunmuyordu.
#12.11.2006 21:21 0 0 0
  • Zaten günümüz futbolunun ilkelerini yerine getiren uygulayan tek takım biziz yenilsekte aynı değişen birşey olmuyordu yalnız şanssızdık, haftalarca iyi oynuyoruz ama bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyorduk bu akşam bu olumsuzluğa son vermiş olduk
#12.11.2006 21:28 0 0 0
  • Bu zafer bizi kendimize getirecek bu durum onu gösteriyor Aslan agır agır kendini buluyor..
#12.11.2006 21:36 0 0 0
NaZ NaZ foto
  • insss baskanim inssss

    hayirlisiyla eski gücümüze kavussak artik
#12.11.2006 21:49 0 0 0
  • Hasan oynadikca dahada iyi olacak bütün kalbimle inaniyorum
#13.11.2006 18:48 0 0 0
  • Hasan Kabze: "Hakan Şükür yedek otururken oynayacağımı hayal etmezdim!"

    Galatasaray'ın Sakaryaspor karşısında aldığı galibiyette büyük pay sahibi olan Hasan Kabze, Galatasaray'ın başarısı için elinden geleni yaptığını söyledi. İlk 11'de sahaya çıkmanın ayrı bir duygu olduğunu dile getiren Kabze, "İlk 11 de oynamak çok farklı. Önümüzde uzun bir maraton var, ama oyuna sonradan girdiğim için az bir süre oynamış oluyorum. İyi bir şekilde ısınamazsak, çok zorluklar çekebiliyoruz. Ben başından beri şunu söylüyorum, Galatasaray futbolcusu olduğum andan itibaren takımım için elimden geleni sonuna kadar yapmaya gayret gösteren bir futbolcuyum. Bunun neticesinde de, oyuna her girdiğimde canla başla mücadele ediyorum. Dün gece çok geç uyudum. Çünkü uzun zamandır bu kadar çok oynamıyordum. Yorgun düştüm, ama mutlu ve rahat uyudum" dedi. Üçlü santrafor oynadığımız zaman daha etkili olduğunu belirten genç futbolcu, "Galatasaray büyük bir takım olduğu için, bize karşı gelen ekipler daha kapalı oynuyor. Bun açmak için de kanatlardan ortaların gelmesi gerekiyor. Biz de bu pozisyonları değerlendirmeye çalışıyoruz. Ben de bu yönde çalışıyorum" diye konuştu.

    "HAKAN ŞÜKÜR YEDEK KULÜBESİNDE OTURURKEN İLK 11'DE OYNAYACAĞIMI HAYAL ETMEZDİM"

    Hakan Şükür yedek kulübesinde otururken, kendisinin ilk 11'de sahada olacağını hayal bile edemeyeceğini ifade eden golcu futbolcu, "Hakan Ağabey'i artık dünyadaki herkes tanıyor. Futbolda ne zaman ne olacağı bilinmiyor. Bu da futbolun güzelliklerinden biri. Demek ki herkes her an yedek kalabiliyormuş. Ama bence yedek kalmak herkesi üzüyordur" şeklinde konuştu. Galatasaray'da çok şeyler öğrendiğini söyleyen Kabze, "Tabiki Galatasaray'da çok şey öğrendim. Hem oyun açısından, hem de takım olarak Galatasaray çok farklı bir takım. Gerçekten Hakan Ağabey'den, Ümit'ten, Necati'den ve illa forvet olması gerekmiyor bütün takım arkadaşlarımdan çok şey öğrendim. Buradaki oyun anlayışı çok farklı. Burada öğrendiklerimi ileride çok iyi bir şekilde kullanacağımı düşünüyorum" ifadesini kullandı.

    "YEDEK KALDIĞIM ZAMAN, TAKIMA FAYDA SAĞLAYAMADIĞIM İÇİN ÜZLÜYORUM"

    Yedek kaldığında çok üzüldüğünü dile getiren Kabze, "Yedek kaldığımda Galatasaray'a fayda sağlayamıyorum. Bu da beni üzüyor. Ama kendimi hiçbir zaman bırakmadım. Yedek kaldığım anda takıma faydamın olmadığını düşünüyorum. Yendiğimiz için seviniyordum, ama kendim için üzülüyordum. Bu da çok normal birşey. Hangi futbolcuya sorarsanız sorun aynı cevabı verir. Mağlup duruma düştüğümüz zaman sahada elimizden geleni yapıyoruz. Daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor. Mağlup durumdayken beraberliği yakaladıktan sonra farklı bir oyun sergilenebiliyor. Galibiyet golünü bulmamız daha kolay oluyor. Maçı kazanmak için sahada ne yapılması gerekiyorsa yapıyoruz" diye konuştu.

    "HEDEFİMİZ UEFA KUPASI'NDA BAŞARILI OLMAK"

    Bundan sonra UEFA Kupası'nda başarılı olmak için mücadele edeceklerini belirten Kabze sözlerini şöyle tamamladı: "Artık UEFA Kupası için mücadele edeceğiz. Biz Bordeaux'dan daha iyi bir takımız. İnşallah bu maçı kazanıp, UEFA Kupası'nda belirli bir yerlere gelmek istiyoruz. Bordeaux maçında gol atmayı çok istiyorum."
#13.11.2006 20:12 0 0 0
  • Bizim bu Türk topcularinin duygusal düsünceleri performanslarini baya etkiliyor bence Kabze ye hoca bolca sans vermesi lazim
#13.11.2006 22:08 0 0 0
  • ßizim futßoLcuLArdada ßu duygusaLLık war
#14.11.2006 08:07 0 0 0
  • bu adam full oynarsa gol ata ata gol kralı olur
    ama yeterki gerets bu adamı oynatsın
#14.11.2006 14:36 0 0 0
  • Ne kadar duygusal olduklari kadar o kadarda profi olsalar ne var
#14.11.2006 19:35 0 0 0
  • Bizim için her futbolcumuz altın değerinde, Hasan Kabze zaten bu takımda oynamayı ebeydir hak ediyordu
#15.11.2006 07:26 0 0 0
  • Bende her zaman aynisini diyom kardes
#16.11.2006 18:47 0 0 0
#17.11.2006 07:47 0 0 0
  • Galatasaraylı futbolcu Hasan Kabze, sarı-kırmızılı takımda oynamadığı dönemlerde takımdan ayrılmayı düşündüğünü söyledi.

    Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinde ''Cola Turka ile Soru Cevap'' adıyla gerçekleştirilen bölümde, taraftarların yönelttiği soruları yanıtlayan Hasan Kabze, Galatasaray'da oynamadığı dönemlerde ayrılmayı düşündüğünü belirterek, ''Nedeni ise şans verilmediğinden takıma fazla bir katkım olmadığını düşünmemdi. Ancak şu anda oynamaya başladığım için mutluyum ve takımıma fayda sağladığımı düşünüyorum. Artık ayrılmayı düşünmüyorum'' diye konuştu.

    Genç futbolcu, geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a attığı 2. golün, Galatasaray formasıyla attığı en anlamlı gol olduğunu ifade ederek, oyuna sonradan girip gösterdiği iyi performans ile ilgili de şunları söyledi:''Öncelikle, gerçekten işimi sevmem ve çalışmamdan kaynaklanıyor. Ancak maça yedek başladığımda oyunu iyi izleyip, rakibin zayıf yönlerini kendimce görüp, çok iyi konsantre olarak elimden geleni yapıyorum.''

    Hasan, ''Bilgisayarda futbol oyunlarını oynamayı çok seviyorum. Dardanelspor forma giyerken 'Championship Manajer' isimli oyunda kendimi Galatasaray'a transfer ederek oynatıyordum. Tabii bunun gerçek hayata dönüşmesi müthiş bir şey. Tarifsiz ve çok uzun süren bir mutluluk bu. Ama alıştıktan sonra her şey normale dönüyor. Daha iyi yerlerde olmak istiyorsunuz. Yoksa, heyecanınızı yitirdiğiniz an hep geriye gidersiniz. Benim düşüncem bu'' dedi.

    Oynadığı mevkide, Fransız oyuncu Thierry Henry'i örnek aldığını, en beğendiği Türk futbolcunun da Tümer Metin olduğunu dile getiren Hasan, şunları kaydetti: ''Ayrıca Tugay Kerimoğlu'nu çok takdir ediyorum. Çünkü yurt dışına gidip de en başarılı olan oyuncularımızdan biri. Benim hedefim de Galatasaray forması altında gol kralı olmak ve (A) Milli Takım'da sürekli oynamak. Bunları da başardıktan sonra, yurt dışında Galatasaray'dan daha iyi kulübe gidebilmek ve orada Tugay ağabey gibi başarılı olmak.''
#22.11.2006 17:32 0 0 0
  • H.Kabze bize her zaman faydalı olabilecek bir oyuncu ama öyle üstün meziyetleri olan bir golcü de değil yani, düz oyuncu
#22.11.2006 22:54 0 0 0