Küflü kısmı temizlenip kalanı yenen gıdalardaki toksinler, kanser yapıyor.


***

Küf varsa yemeyin

Eski bir alışkanlığın aslında ne kadar zararlı olduğu oraya çıktı. Uzmanlar, küflenmiş sebze ve meyvelerin küflü kısmının atıldıktan sonra kalan kısmının yenmesinin son derece sakıncalı olduğunu belirtti. Bu gıdaların hayvan yemi olarak da kullanılmamasını öneren uzmanlar, "Bu tür gıdalarda aflatoksin maddesi vardır ve bu madde de kansere yol açar" açıklamasını yaptı.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1014
favori
like
share
doktoruydu Tarih: 17.11.2006 10:01
[COLOR=coral]teşekkürler ...

ellerine sağlık ...
MaRaBoGLu61 Tarih: 13.11.2006 16:50
Yemesini bilirim evet :78:baskada bilmem
casper Tarih: 13.11.2006 16:33
küflünün böreğini bilirmisin :20:
MaRaBoGLu61 Tarih: 13.11.2006 16:31
Her zaman zaten bulunmuyor burada

keske olsa ama yok :5:
casper Tarih: 13.11.2006 16:26
canım hergün yemezsen bişicik olmaz :85:
MaRaBoGLu61 Tarih: 13.11.2006 16:21
Biliyorum bende cok severim, bizim orada iyi yaparlar bunu küflü peyniri
ben atin ölümü arpadan olsun derim sahsim adina :78:
casper Tarih: 13.11.2006 16:08
ama çok lezzetli :78:
MaRaBoGLu61 Tarih: 13.11.2006 16:08
Küflü peynir :46:
casper Tarih: 13.11.2006 16:07
yanlışı nee :20: