"İhraç isteyeceğiz!"

Son güncelleme: 15.11.2006 11:14
  • Dört saatten fazla süren Kulüpler Birliği toplantısının perde arkasında ilginç gelişmeler yaşandı. Kulüp temsilcileri, görüşmede Fenerbahçe;nin ihracını ve federasyon cephesinde yaşananlarla ilgili görüşlerini açıkladı.

    Kulüpler Birliği ve Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, Fenerbahçe;ye yapılan rutin davet kulüplerin oy birliğiyle iptal edildi. Vakfımızı yoksayan Fenerbahçe Kulübü;nün 23 Kasım;daki toplantıda ihracını isteyeceğiz; ifadesini kullanırken, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören;in ise, bahçe gelirse biz gideriz; dediği ileri sürüldü. Kulüp temsilcilerinin görüşleri şöyle:


    Cemal Aydın (Ankaragücü Başkanı):
    Bizim federasyon hakkında karar almak için yasal yetkimiz yok. Buna delegeler karar verir. Böylece toplantıda da Futbol Federasyonu hakkında bir sorun olmadığı ortaya çıkmıştır.

    Levent Kızıl (Bursaspor Başkanı):
    Kulüpler Birliği;nden çıkan karara saygılıyım. Federasyonla ilgili sıkıntılarımızın arkasındayız. Kızıl;ın ayrıca Kulüpler Birliği Genel Sekreteri Yunus Egemenoğlu;na, kardeşim Fenerbahçe birliğe üye mi, değil mi? Oy kullanma hakkı var mı, yok mu? dediği ileri sürüldü. Egemenoğlu sessiz kalırken, Hilmi Gökçınar;ın ise ;Biz ihraç kararını aldık ama kayıtlara işletmedik cevabını verdiği belirtildi.

    Mecnun Odyakmaz (Sivasspor Başkanı):
    Çıkan her kararı destekliyoruz ve alınanlara da saygı duyuyoruz.

    Hilmi Gökçınar (Ankaraspor Başkanı):
    2 yıldır kulüpler birliğini yok sayan ve hiç bir toplantıya katılmayan Fenerbahçe;nin ihracına oy birliğiyle karar verdik. Türk futbolunun iyi yerlere gelmesi için çalışıyoruz.

    Kapalı kapılar ardında konuşulanlar!

    Basına yansıyan bu açıklamaların dışında kapalı kapılar ardında konuşulduğu iddia edilen bazı bazı önemli konuşmalar da Fanatik Gazetesinin haberinde yer aldı.

    Yıldırım Demirören (Beşiktaş Başkanı):
    Bu şartlarda Fenerbahçe gelirse biz gideriz...
    Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım;ın Sarı-Lacivertli kulübü temsil yetkisi verdiği Kızıl;ın, Fenerbahçe;nin ihraç kararı hakkında Özhan Canaydın ile tartıştığı ve ;Bu uygulama doğru değil; dediği öğrenildi. Fenerbahçe Kulübü;ne yollanan iki farklı mektup nedeniyle toplantıda Özhan Canaydın;ın sekretaryasını ciddi şekilde eleştirdiği vurgulandı.

    Ekrem Cengiz:
    Futboldaki kaosun bitmesi için muhakkak seçim yapılmalı, ben Haluk Ulusoy;u çok seviyorum ve hep birlikte onun için çalışalım. Ancak önce girsin seçimi kazansın... Ardından da yukarısı ile barış sağlansın. Başka türlü sıkıntı olacak.

    Levent Kızıl:
    Ben Haluk Ulusoy, Ata Aksu ve Orhan Saka ile birlikte çalıştım. Onların yolsuzluk yapacaklarına asla inanmam. Fakat seçime gidilmeli. Çünkü işler yürümüyor. İddaa gibi önemli bir sorunumuz var ama çözülemiyor...

    Nuri Albayrak (Trabzonspor Başkanı):
    Bize bu kadar çok hakaret eden ve kendi iradesiyle Kulüpler Birliği;nden çekilmek isteyen Fenerbahçe;nin gelmesini kabul etmek istemiyoruz...
#15.11.2006 09:35 0 0 0
  • Ülkemizin sayılı önde gelen birkaç güzide kulübünden biri olan bu kulüp malesef günümüz şartları içersindeki üzerindeki vizyonunu ve hedefini her geçen gün küçültmekte, birlik, beraberlik kardeşlik tohumları atacakları yerde sadece ilkesiz amaçsız kısır döngüler içersinde koşmaları çok acı, belki de Avrupanın çoğu takımında dahi olmayan imkan ve olanakları ile ülke futboluna yapacakları o kadar olumlu şeyler durarken onların sadece bu tür olumsuz olaylar içersinde bulunmaları yaptıkları ayrımcılıkları ile vizyonlarını ve hedeflerini bizlere göstermekteler gerçekten, artık bu bağnazlıktan kurtulup bir an önce ülke futboluna hizmet etmelerini ve örnek olmalarını diliyoruz..
#15.11.2006 11:14 0 0 0
  • "İhraç isteyeceğiz!" Konusuna Benzer Konular
  • Böyle bir şey olamaz.! Hiç alakalı konu bulamadık.
  • Plastik Gıda Ambalajı 15.11.2006 11:14