KIŞ sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden kuru fasulye, zengin protein içeriğinin yanı sıra lifli yapısı sayesinde bağırsak hareketlerini de hızlandırıyor. Uzmanlar, kuru fasulyenin tahıllarla birlikte tüketildiğinde protein değerinin de artacağını belirtiyor.
GAZINI ALIN
Kuru fasulyenin pişirilmesi sırasında dikkat edilmesi gereken püf noktaları bulunuyor. Genelde pişirilmeden önce gazını gidermek ve kolay pişmesini sağlamak için haşlanıyor. Haşlama sırasında da fasulyenin içinde bulunan vitamin ve mineraller suya karışıyor. Fasulyenin yeterince besleyici olması için bu suyu fasulyenin pişirilmesi sırasında da kullanmanız öneriliyor.

Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 853
favori
like
share
doktoruydu Tarih: 22.11.2006 08:46
Eline sağlık ....
Teşekkürler...
SU-PERISI Tarih: 17.11.2006 20:03
en çok sevdiğm yemeklerden biri teşekkürler kardeşim ellerine saglık saolasın
ozlems_o Tarih: 17.11.2006 13:48
teşekkürler casper artık kuru fasulye yicez desenize :46:
puslukurt Tarih: 17.11.2006 13:31
Gerçekten kurufasulyeyi bende çok severim. :5:
haber için teşekkürler casper..
mollycan Tarih: 17.11.2006 12:46
Kuru Fasulyenin faydalari meshurdur zaten :85:
CADIKIZ Tarih: 17.11.2006 11:39
[COLOR=coral]himm kuru fasulye valla bayiliyorum ama annemin ellerinden baska kimsede yiyemem :5:zaten benim elimdende gelse annem gibi degilimdir ama harbi valla cok seviyorum ama etli olursa himmm :5:
tesekkurler paylasimin icin canim