MALZEMELER
1 kilo büyük boy patates
1 çay tabağı ayçiçek yağı
YAPILIŞI:
Öncelikle fırın tepsisine yağlı pişirme kağıdını açın, ardından patatesleri soyarak yuvarlak dilimler halinde doğrayın ve tuzlayın. Patatesleri tepsiye dizdikten sonra önlü arkalı olarak her 2 yüzüne de yumurta fırçası ile ince bir tabaka ay çiçek yağı sürün ve fırının ızgara modunda 160 derecede yaklaşık 20 dakika pişirin. Patatesler kızardığında mükemmel bir lezzet sizi bekliyor olacak. Kızartma tadında ama oldukça hafif bir yemek. Yanında ızgara köfte veya balıkla güzel bir yemek olacaktır.

Beğeniler: 2
Favoriler: 2
İzlenmeler: 2191
favori
like
share
eskitoprak Tarih: 10.01.2007 09:26
sagol tesekkurler
NaZ Tarih: 01.12.2006 23:22
casper bende az yag koyarak denedim bi defa ama o zamanda kuruyo pek lezzetli olmuyor


@sonbahargibi

evet karabiber ekleyince dahada güzel oluyor
sonbahargibi Tarih: 30.11.2006 15:23
Bu tarife bir ek yapmak istiyorum .Bir de böyle deneyin.
Patatesleri soyduktan ve dilimledikten sonra karabiber,köri ve biraz da kimyonla harmanlayın.Daha lezzetli olacağını göreceksiniz :2:
casper Tarih: 30.11.2006 10:53
acaba yağlamasak nasıl olur ki :20:
Sari Menekse Tarih: 29.11.2006 18:27
bana bu tarifi -NaZ- tavsiye etti.deneyelim bakalim nasil olacak.tesekürler Su Perisi
sonbahargibi Tarih: 26.11.2006 04:31
eline sağlık
NaZ Tarih: 23.11.2006 22:13
bunu mutlaka denemeliyim

ellerine saglik
BoardBeLasi Tarih: 23.11.2006 21:13
paylasim icin tessekurler :3: