İkizler ile Balık Uyumu

Son güncelleme: 08.12.2011 23:35
  • ikizler erkeğine göre balık kadını - balık erkeğine göre ikizler kadını - balık kadınına göre ikizler erkeği - ikizler kadınına göre balık erkeğiGüzellik ve gizemin gezegeni olan Neptün tarafından yönetilen Balık kadını, kadınsı, duygulu, sezgili ve anlayışlıdır. Fantezi doludur. Bu açıdan size benzer. İkinizin de hesapsızlığı, hayatınızı tam bir maceraya çevirecektir. O, koruma duygularınızı uyandıran, Zodyak'taki tek kadındır.

    İlişkinizde liderliği ele alacaksınız. Doğru yolda olduğunuz sürece Balık eşiniz, seve seve yanınızda olacaktır. Ayrıca kendinize güveninizi güçlendirecek ve sizi dünyayı fetheden kahraman olarak görecektir.

    Hareketlerinizi beğenir ve bunları en iyi şekilde kullanmanız için çabalar. İkiniz de değişimi seversiniz. O, bir su grubu olduğu için deniz kenarında tatili ve deniz gezilerim sever. İnsanlarla anlaşmaya eğilimlidir ve bunu amaçları için kullanacaktır. Onun istediği güzel şeyleri alabilmek için çok para kazanmak, sizi mutlu edecektir.

    BALIK KADININA GÖRE İKİZLER ERKEĞİ

    Hayalci, ama aynı zamanda şüpheci iki burç karşılaşırsa bundan ilginç bir ilişki doğabilir. Ama böyle insanlar çocuk sahibi olmadan önce, iki kez düşünmeliler. Balık kadını kendini güvenilir bir erkeğin korumasında hissederse gelişir. Ama İkizler erkeği kararsızdır.

    Maalesef size olan ilgisini de hızla kaybedebilir. Ama teselli olarak şunları bilin: sizinle birlikteyken sıkılma olasılığı pek yüksek değil, çünkü çok gizemli ve karmaşık bir kişiliğiniz var. Ama sizi terk ederse hayat boyu acısını çeker ve asla denginizi bulamazsınız. En iyisi siz, İkizler erkeğiyle, kişiliğini bulduğu zaman evlenin. Ama bir çok İkizler insanının, bunu asla başaramayacağını da bilmeniz gerekir.

    BALIK ERKEĞİNE GÖRE İKİZLER KADINI

    Davranışlarınızı kestirmek zordur. Ama İkizler kadını sizi bu alanda aşmak için hiç zorlanmayacaktır. İkinizde sağlam bir kişiliğe sahipsiniz. İkiniz de güçlü bir öndere ihtiyaç duyuyorsunuz. Bunun için girdiğiniz ilişkilerde mutlu olamayacaksınız ama tabii ki istisnalar kaideyi bozmaz.

    Fırtına gibi bir aşk serüveni için, size hiçbir şey engel olamaz. İkizler kadınım tavlamak için çok şansınız var, o sıradan olmayan insanları sever.

    Balık erkeği olarak, onun değer verdiği bir gizemliliğiniz var. Sırlarınızı keşfetmek için her şeyi yapacaktır.

    İkizler kadını günlük yaşar. Sadece bulunduğu anı ve mekanı düşünür. Çok sevdiği özgürlüğünün bir kısmından vazgeçmeye ve bazı sorumluluklara mal olsa bile, aşktan korkmaz.

    İKİZLER KADININA GÖRE BALIK ERKEĞİ

    Balık erkeği, denildiği gibi 'durgun su'dur ve asla onu dalgalandırma girişimi gibi bir hataya düşmemelisiniz. Hayaller onun doğasının bir parçasıdır. Yavaş ve tembel olarak tanınsa da bir olaya, herkesi şaşırtacak kadar çabuk tepki verebilir.

    Para nadiren sorun olacaktır. Hayallerine ve fikirlerine hitap etmeyen bir işte sadece para için çalışmaz. Eğer cesaretinin eksik olduğunu düşünüyorsanız, attığı adımlarda ona yardımcı olun. Akıllı ve yardımsever kadınları kendisi için ideal kabul ederler. Onun yanındayken mükemmel bir aşçı ve ev kadını olmanıza gerek yoktur. Sadece istediğinde içine çekilebileceği rahat bir yuva yeterlidir.

    Balıklar saldırgan değil, tam aksine çok centilmendirler. Diğer ırktan insanlara karşı nadiren ön yargıları vardır. Paylaşmayı sevmez, ailesi ve kendi hakkında çok az şey öğrenebilirsiniz. Çok hassastırlar. Bütün dinlere ve komşu ülkelere karşı ilgisi vardır. Eğer ben onun yaşam tarzına uyarım derseniz, buyurun Balık erkeği sizin.

    alıntı
#08.12.2011 23:35 0 0 0