WHMCS 4.5.2 Nulled

Son güncelleme: 10.12.2011 13:13
  • TR:

    WHMCS bir hosting firmasının kullanabilecegi en güzel tasarımlardan biri. Hem kendisinin sitesini admin panelinden kolayca yönetmesi ve müşterisinin sitesini kolaylıkla gezebilmesi müşteri panelini kolaylıkla kullanabilmesi Süper ötesi bir tasarım. ilgili detaylı bilgiler sayfanın devamında.

    Güçlü & Rahat Ödeme
    WHMCS barındırma, bayii, dedicated sunucu, yüklenebilir ve barındırma tabanlı olmayan tüm yazılımları destekler. Tüm ürünlerin kendilerine ait bölümleri bulunmaktadır, değiştirilebilir opsiyonlar, eklentiler, yüklenebilir dosyalar ve genel hoşgeldiniz e-postaları o ürüne özeldir. Ayrıca, kendinize ait fatura şablonu oluşturarak tüm fatura şablonunun her müşteride kullanabilirsiniz.

    Otomatikleştirilmiş Sunucu & Alan Adı İntegrasyonu
    WHMCS sunucularınızla ve alan kaydı firmanızla, otomatik hesap açılışı, alan kayıt ve transfer, duraklatma, duraklatmayı kaldırma, tamamen kapatma, alan adı yenileme, nameserver güncelleme, whois bilgisi değiştirme, yükseltme/alçaltma ve daha fazlası için iletişim kurabilir. Ayrıca, sunucunuzu ve çoklu aktif kayıt ediyiciyi aynı anda destekler.

    Entegre Edilmiş Destek Sistemi
    Tüm müşteriler desteğe ihtiyaç duyar ve WHMCS bunu gerçekleştirebilmeniz için tüm araçları sağlar. Anonslar, bilgi bankası, yüklemer ve destek fişi sistemlerine sahiptir. Fiş sistemi hem kayıtlı hem de kayıtsız müşterilerinize hizmet verebilir ve e-posta ile çalışabilir departmanları yöneticilerin belirlediği şekilde ayırabilirisiniz.

    Müşteri Profilleri
    WHMCS ile tüm müşterilerinizin kendilerine ait profil bölümleri bulunmaktadır. Tüm kişisel bilgileri, ürünleri/servisleri, alan adları, faturaları, ödemeleri, e-posta geçmişini ve notları barındırmaktadır. İstatistiklerini görebilir ve müşteriye ait ne kadar ve ne zaman ödeyeceklerine ait olan detayları dahi değiştirebilirsiniz.

    Ödemeler, Ağ Geçitleri ve Faturalama
    WHMCS çoğu ödeme ağ geçidi ile entegre biçimde gelir ve müşterilerden ödemeyi otomatik olarak almanızı sağlar. Tüm ödemeler sistemde kayıt altına alınır, faturalar çoklu ödeme sistemleri ile ödenebilir, müşteriler otomatik olarak hesaplarına ekstra cari alacak yatırarak bir sonraki ödemelerden düşmeleribni sağlayabilir. Ödeme hatırlatmaları ödeme tarihinden önce ve sonra müşterilere gönderilir.

    Tüm Müşteri Alanı
    WHMCS’e özel müşteri alanıdır. Müşteri alanı müşterilere her işlemini tek yerden yapabilmesini sağlar, destek istemi, sipariş verme, anonsları görme ve daha fazlası. Aynı zamanda kayıtsız olan ziyaretçilere de, alan adı kontrolü, sunucu son durumu, yüklemeler ve gösterilebilir bilgi bankasını görme olanağı sağlar. Aynı zamanda dil seçenekleri de bulunmaktadır.

    İstatistik Raporları ve Özetler
    İşinizin nasıl gittiğini görmek için, bunun ihityacınız olan bilgi olduğunuz biliyoruz. Bu sebepten dolayı, WHMCS farklı rapor seçenekleri sunar bunlar hem istatiksel hem de finansal raporlar sunar. Modüler raporlama sistemini kullanarak kendi raporlarınızı oluşturabilirsiniz.

    Değiştirebilirlik ve Geliştirme Yardımsıcı
    Müşteri alanı tamamen şablon olarak değiştirilebilir ve diğerlerinin aksine, değiştiremek için programlama hakkında bir seviye de olmanızı gerektirmez. Şablonlarda PHP kodu bulunmamaktadır ve sadece HTML’den oluşmaktadır. Ayrıca WHMCS diğer sistemlerle birleştirilevbilir sisteme modüler bir sisteme sahiptir ve istediğinizi ekleyeiblirsiniz.Alıntı.

    EN:
    New Open Source Ajax Order Form Client Area Twitter Integration Time Limited Recurring Promotions Customisable Admin Email Templates Admin Order Quantities & Price Overides And Much Much More…



    Download

    ALıntıdır..
#10.12.2011 13:13 0 0 0