Egemen UEFA'da manşet oldu

Son güncelleme: 07.01.2012 13:36
  • noimage

    Beşiktaş'ımızın başarılı savunmacısı Egemen Korkmaz'dan UEFA'nın resmi internet sitesinde bahsedildi.

    Beşiktaş'ımızın defanstaki güvencesi Egemen Korkmaz'ın sahadaki mücadelesi,takımımızın Çarşamba günü Stoke City ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi mücadelesi öncesi UEFA'nın resmi sitesine konu oldu.

    Haberde Egemen hakkında; " kulübüne bağlılığı, onu Bursaspor ve Trabzonspor'da taraftarın favori oyuncusu yapmayı başarmıştı. Beşiktaş'a transfer olduktan sonra da taraftarın gönlünü kazanması uzun sürmedi." ifadeleri kullanıldı.

    Şu ana kadar Beşiktaş'ın oynadığı bütün maçlarda formagiydiği belirtilen Egemen'in, Stoke City maçında da takımın kilit oyuncularından biri olacağı söylenirken, Egemen'in açıklamalarına da yer verildi. 29 yaşındaki oyuncu kendisini anlatırken;

    " Sahada yüzde yüzümü vermeye çalışırım. Maçlara düzenli olarak hazırlanırım ve sahada yüksek konsantrasyonla mücadele ederim. Taraftarlara senin yürekten mücadele ettiğine inandığında, seni kendilerinden biri gibi görmeye başlar. 29 yaşındayım ancak hala kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Üç yıldır geriden oyun kurma konusunda çalışmalar yapıyorum" diye konuştu.

    Takım olarak UEFA Avrupa Ligi'nde kupa kaldırmanın hayalini kurduklarını söyleyen Egemen, bir üst tura çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

    Kaynak : Karakartal.com
#13.12.2011 18:31 0 0 0
  • Adam terminatör gibi abi yaa bi omuz koyuyo topu alıyor
#07.01.2012 13:36 0 0 0